vex 5455 Napisano Jul 21 (promenjeno) Drug član, 554 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo na prodaju odelo ako kog zanima. Novo, nenoseno, samo izvadjeno po radi slikanja. XXL sizeCena 50e Promenio Jul 21 član vex 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1473 Napisano Jul 22 Drug član, 1394 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih lupio jednu rezervaciju Pisem ti PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8336 Napisano Jul 22 Drug član, 3392 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Djeneral said: Ja bih lupio jednu rezervaciju Pisem ti PP Pripreme za sledeću sezonu u tjeku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1473 Napisano Jul 22 Drug član, 1394 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Samo sam sad u dilemi, da li da skinem jos koju kilu pa da mi bude velik, ili da se ugojim ko covek pa da mi bude taman taj XXL 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5455 Napisano Jul 23 Drug član, 554 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Djeneral je napisao: Da. Samo sam sad u dilemi, da li da skinem jos koju kilu pa da mi bude velik, ili da se ugojim ko covek pa da mi bude taman taj XXL Ide zima, a vi Bacvani bas tad zanemocate! Od rane 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8336 Napisano Jul 23 Drug član, 3392 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Djeneral said: Da. Samo sam sad u dilemi, da li da skinem jos koju kilu pa da mi bude velik, ili da se ugojim ko covek pa da mi bude taman taj XXL Baš to htedoh da ti kažem, kako ti oscilaciliraš sa težinom, dobro će ti doć' Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...