Igor 0 Napisano Septembar 19, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Schweiz Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri,nerazumem zasto toliko ljudi imaju protiv YZF R1 model od 04-06,ja imam 06 model i nemam nikakvih problema.ako neko zna nek objasni detaljnije,bas me interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 23 Napisano Septembar 19, 2006 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan licno joj zameram na razocaravajuce slabe niske obrtaje i na eksploziju snage od 7-8000rpm. i mozda je malko slabije upravljiv :roll: sem toga je sasvim OK :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 19, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je ruzna :mrgreen: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Septembar 20, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Jako je sitna, izgleda kao 600 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 23 Napisano Septembar 20, 2006 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Jako je sitna' date=' izgleda kao 600 ccm.[/quote'] :roll: ja bi reko da je malko dugacka :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 20, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj licno joj zameram na razocaravajuce slabe niske obrtaje i na eksploziju snage od 7-8000rpm.i mozda je malko slabije upravljiv :roll: sem toga je sasvim OK :wink: Gde si video da bilo koji trkaèki motor radi na niskim obrtajima... Mali momenat a velika konjaža. il R1 il nijedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 20, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan meni je kod tog modela jako ruzna cena inace za ostalo nemam zamerke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 0 Napisano Septembar 20, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Schweiz Prijavi odgovor kao problematičan Oki,sto se tice snage,netreba nam jace i to je prejako za nase puteve,ta mala razlika izmedju R1 i recimo k5 mi nemozemo da je primetimo,tu razliku mogu samo profesionalci i to na pisti a ne na putu..Ja sam veoma zadovoljan i ne planiram da menjam marku barem za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 20, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Oki' date='sto se tice snage,netreba nam jace i to je prejako za nase puteve,ta mala razlika izmedju R1 i recimo k5 mi nemozemo da je primetimo,tu razliku mogu samo profesionalci i to na pisti a ne na putu..Ja sam veoma zadovoljan i ne planiram da menjam marku barem za sada.[/quote'] Ma cuti i vozi, i nemoj mnogo da se osvrces na tudja misljenja narocito ne iz Srbije. R1 je odlican motor, 99% ljudi sa ovog i bilo kog naseg foruma bi ga rado imali ali nemogu. Uzivaj i cuvaj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Septembar 20, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece MARKOtls motor je veoma lenj u donjim broju obrtaja i pri voznji imas osecaj da vozis neku zujalicu od maksimalno 600cm³ a ne motor od 1000cm³.Razlika izmedju R1 04-06 i GSXR1000K5-K6 je ogromna.Cak i moja R1 iz 2002 godine je raketa za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 23 Napisano Septembar 20, 2006 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Kao sto rece MARKOtls motor je veoma lenj u donjim broju obrtaja i pri voznji imas osecaj da vozis neku zujalicu od maksimalno 600cm³ a ne motor od 1000cm³.Razlika izmedju R1 04-06 i GSXR1000K5-K6 je ogromna.Cak i moja R1 iz 2002 godine je raketa za nju. cuo sam tu pricu da je starija dosta ostrija od nove!! malko sam se navozao sa CBR954 i ona mi je na gasu mnogo zivahnija i snaznija od nove R1,a razlika je skoro 30ks. mada ako cemo iskreno,sve te razliku su ne tako vazne :wink: daleko od toga da nova R1 ne valja :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 63 Napisano Septembar 22, 2006 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Kao sto rece MARKOtls motor je veoma lenj u donjim broju obrtaja i pri voznji imas osecaj da vozis neku zujalicu od maksimalno 600cm³ a ne motor od 1000cm³.Razlika izmedju R1 04-06 i GSXR1000K5-K6 je ogromna.Cak i moja R1 iz 2002 godine je raketa za nju. boze,kakve sve gluposti necu procitati i ja misli da je r1 99 godiste bolja od suzukija k8 koji koji treba da izadje za neku godinu i kojeg ce marko da vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Septembar 22, 2006 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: R1 je odlican motor' date=' 99% ljudi sa ovog i bilo kog naseg foruma bi ga rado imali ali nemogu. Uzivaj i cuvaj se.[/quote'] ....98% posto ljudi....ja sam meðu ona dva posto..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Septembar 22, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ne kupiš Kawaski, tek tada æe razni zajebanti imati šta da kude. Za R1 još i ne postoji razraðen vokabular "utvrðenih" zamjerki zato mijenjaj firmu pod hitno da imaju ljudi o èemu naklapati. :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...