Darko Mihajlovic 7880 Napisano Septembar 10 Drug član, 2154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan neki dan sam u rukama drzao s25 ultra , mobilni telefon... stae ono od kamere , cudo jedno... i od efekata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1786 Napisano Septembar 11 (promenjeno) Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taman sad imas akciju do 10.10. koju daje samsung, uz svaki kupljeni s25, na poklon dobijas s25fe.. Promenio Septembar 11 član Zille-nbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 603 Napisano Septembar 11 (promenjeno) Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan ....jbg od kupovine GoP kamerice, preko DJI, montaže i kropovanja dodjosmo do 2 samsung telefona.......... , predobro. Sad pričam sa klincem i reko šta misliš o GoPro11, on ko iz topa sra*e, bolja Insta350 i DJI je ubija..... eeeeeee samo mi poslao link Promenio Septembar 11 član kingdrom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 973 Napisano Septembar 11 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Darko Mihajlovic said: neki dan sam u rukama drzao s25 ultra , mobilni telefon... stae ono od kamere , cudo jedno... i od efekata A da vidiš kakvu kameru ima Huawei Pura 80 Ultra.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1786 Napisano Septembar 11 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eeee @kingdrom uvali mi i ti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7880 Napisano Septembar 11 Drug član, 2154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, kingdrom je napisao: ....jbg od kupovine GoP kamerice, preko DJI, montaže i kropovanja dodjosmo do 2 samsung telefona.......... , predobro. Sad pričam sa klincem i reko šta misliš o GoPro11, on ko iz topa sra*e, bolja Insta350 i DJI je ubija..... eeeeeee samo mi poslao link Nisu li malo nerealni ovde sa uporedjivanjem ?! Hero 13 vs dji 5 ?!? Zaista ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1786 Napisano Septembar 11 (promenjeno) Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas sad gledam probleme koji se javljaju na osmo 4 i 5, cesto se javlja gasenje usled pregrevanja ukoliko se snima u 4k na direktnom suncu sa slabim protokom vazduha… uglavnom se ugasi posle 15-16min konstantnog snimanja. tako da cu ja verovatno ostati na gopro, jer bukvalno isti problem imam i to je jedino zasto bih menjao kameru, tako da corak… mozda ce uspeti nekad da naprave kameru koja se ne pregreva. Promenio Septembar 11 član Zille-nbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2293 Napisano Septembar 11 BJB Maxi Scooter Club, 853 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Na 4k60 mozda (sa bilo kojom kamerom te velicine), na 4k30 neces imati problema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1786 Napisano Septembar 11 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gopro prebacim na 2.7k cini mi se i bude ok, snima dok ima baterije, ne gasi se. Nista, ondak cu da ostanem na hero 11, za pecanje i po neko more bice to ok. kad izadje dji 11, kupujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 603 Napisano Četvrtak u 14:06 (promenjeno) Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Zille-nbg said: Eeee @kingdrom uvali mi i ti Jbt, ja hteo da ti ubijem cenu kad ono ostadoh praznih ruku Nego lako će nas 2 šta li će @Darko Mihajlovic u kakvoj li je dilemi sada? Promenio Četvrtak u 14:07 član kingdrom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1786 Napisano Četvrtak u 15:59 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Klasika, osmo 4 ili 5, felne 19, allseason ili zimske na 17… ima dilema na pretek 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11566 Napisano Četvrtak u 18:09 (promenjeno) Drug član, 2121 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Nisu li malo nerealni ovde sa uporedjivanjem ?! Hero 13 vs dji 5 ?!? Zaista ? Pa sta da uporedjuju, to su pandani.. @Zille-nbg Jesi video krajnji rok isporuke poklona? Promenio Četvrtak u 18:11 član ProMaster Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7880 Napisano Četvrtak u 18:11 Drug član, 2154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ProMaster je napisao: Pa sta da uporedjuju, to su pandani Kako pandani , koji je poslednji model go pro , a koji dji ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11566 Napisano Četvrtak u 18:13 Drug član, 2121 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Darko Mihajlovic je napisao: Kako pandani , koji je poslednji model go pro , a koji dji ?! Pa upravo ti, 5 kod DJI, 13 kod GoPro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7880 Napisano Četvrtak u 18:27 Drug član, 2154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, ProMaster je napisao: Pa upravo ti, 5 kod DJI, 13 kod GoPro Sta li sam se istripovao da je 8 ili tako nesto ? Prezubio , prastajte 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1786 Napisano Četvrtak u 18:40 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, ProMaster said: Pa sta da uporedjuju, to su pandani.. @Zille-nbg Jesi video krajnji rok isporuke poklona? Nesam ispratio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11566 Napisano Četvrtak u 18:41 (promenjeno) Drug član, 2121 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Sta li sam se istripovao da je 8 ili tako nesto ? Prezubio , prastajte Možda si samo hteo da te izrimujem.. @Zille-nbg 26.2.2026. Promenio Četvrtak u 18:42 član ProMaster 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 72 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan iz mog iskustva dji 5 odlicna..kao apsolutni amater kazem i koristim je samo za snimanje voznje sa kacige, i na hladnom i na toplom vremenu, kisa, sunce sta god snima 4k50fps bez problema po 2 sata bez prekida...vise fps nisam ni pokusavao..baterija traje haos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2512 Napisano pre 19 sati Mr., 622 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Nabodena GoPro Hero 10 za 185 evropskih. Cekam isporuku 3, 4 dana pa da vidim da ki se isplatilo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11566 Napisano pre 3 sati Drug član, 2121 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Pirotehnicar je napisao: Nabodena GoPro Hero 10 za 185 evropskih. Cekam isporuku 3, 4 dana pa da vidim da ki se isplatilo Daj podeli gde... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...