ProkaRoka 690 Napisano Mart 13 TVRD RAD, 366 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan R po meni dosta povozniji i agresivniji za voznju, odnosno lakše mi ide u obrtaje i mami za još. Po specifikacijama je više konja, manja kilaža i manji rezervoar. Naravno pričamo o predhodnoj generaciji, novu nisam probao ali verujem da je slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1405 Napisano Mart 13 Zainteresovan, 591 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: Adidas Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam zavrsio avanturu zvanu GS i otpratio ga novom vlasniku, gledam sebi opet neki naked kupiti pa pogledavam i prema SD1290. U obzir mi dolazi samo R verzija jer mi je GT ruznjikav. E sad, posto bih naravno da prodjem jeftinije, u slucaju da mi se ne svidi pa da ne budem puno u gubitku pri prodaji, zanimljivi su mi i ovi gen1. Imaju li nekih velikih nedostataka u odnosu na gen2. Recimo, instrumenti mi se puuuno vise svidjaju na gen1 jer ne volim ove moderne tablete, ali bih volio imati qs, a koliko sam skuzio da ih gen1 nemaju ili su rijetki. Ima li nesto radi cega ne bih trebao gledati gen1? iskreno, najradije bih redna 4, ali MT mi je ruzan, a S1000R mi izgleda nekako dosadno. Mozda vucem traumu od GSa pa sam stvorio averziju prema BMWima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 931 Napisano Mart 13 Drug član, 1509 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5 Prijavi odgovor kao problematičan Razlikuju se generacijski SDR 1290 bez obzira na tablet, V3 je daleko napredniji u svakom aspektu vožnje. Moraš da probaš pa proceni. Sa 1300 ccm V2 Ima vise torqa od konkurentskih rednjaka 1000ccm Naked ali ovi imaju linearnost i mirniji rad, ko sta više voli. Ja više volim Ktm fazon iako nisam gadljiv ni prema S1000R sa M opremom. Vidim da se svi pale na izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 66 Napisano Mart 13 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan @wragg Koji model GS-a si batalio i sta te je nagnalo da pobegnes od BMW-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1405 Napisano Mart 13 Zainteresovan, 591 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: Adidas Prijavi odgovor kao problematičan R1200GS Exclusive, onaj zadnji 1200, Euro4. Ma dobar je to motor, al nije taj tip motora za mene. Ja volim nakede, a i ne putujem sa motorom. Imao sam prije njega i Versys 1000 iz 2019te i ista stvar - nema emocije, ne dira me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 66 Napisano Mart 13 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam presao na RT iz zdravstvenih razloga, zeza me tinitus i vrtoglavica a RT ima dobru zastitu od vetra, a plus me je iznenadio time koliko je povozan. Mnogo je zabavniji nego sto sam ocekivao. Medjutim, planiram da uzmem nesto ludje i dramaticnije a jedino sto me odvaja od nakeda je to sto vetar ubija. E sad mozda napravim kompromis s obzirom da sam ukapirao da me ne zanima da putujem motorom, vec vozim krace rute da ga izvrtim po krivinama i vratim se kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 690 Napisano Mart 13 (promenjeno) TVRD RAD, 366 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je to najčešći scenario vožnje, onda mani GT i idi na R. Prosle godine sam presao oko 20k+ (April/Oktobar) Slovenija-Italija Alpi, Bosna, Crna gora, Durmitor itd na R-u i nisam imao poteškoća, mada opet veći je užitak/comfor bio sa GT jer sam imao osećaj da mogu da zapalim cigaru i vozim, dok sa R to nije slučaj. Promenio Mart 13 član ProkaRoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1405 Napisano Mart 13 Zainteresovan, 591 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: Adidas Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, SriverFX je napisao: s obzirom da sam ukapirao da me ne zanima da putujem motorom, vec vozim krace rute da ga izvrtim po krivinama i vratim se kuci... E to je to! Zato ni necu vise GS ni Versys ni bilo sta takvo. Ili naked ili nesto tipa Dorsoduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 931 Napisano Mart 14 Drug član, 1509 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo 2 nakeda pa ko sta voli, nema loseg motora samo moras da prepoznas sta u tom trenutku tebi treba i odgovara Vozio sam sve to zato i komentarisem ovde ako je nekome od pomoci 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 690 Napisano April 4 TVRD RAD, 366 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Napravih danas svoju verziju stealth mirrors za SD. Endbar mi smetaju tokom provlačenja, obični mi kvare estetiku motora a sve ovog tipa je spakovano za SuperMoto(duži "vrat" na kome stoji ogledalo kao i pozicija) Malo 3D štampe i crtanja : Retrovizori spakovani po svojim merama. Ima još stvari da se ispegla ali za V1 zadovoljan, istestiram u narednim danima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 80 Napisano April 5 U prolazu, 52 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put vidim ovako postavljene retrovizore, bas me zanima kakav je utisak u voznji sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 690 Napisano April 5 TVRD RAD, 366 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Javiću kroz par dana, problem je navika i momenat da više nisu tamo gde je najbrže da se pogleda. Ugao je baš dobar i gadja bas tamo gde treba, samo naravno ogledalo je malo i na mestu gde nisam navikao ali daću mu šansu koju nedelju. Svakako gura me u pravcu da odradim svoj neki sistem retrovizora u budućnosti pa da šalje na cnc. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 690 Napisano April 11 (promenjeno) TVRD RAD, 366 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam stare retrovizore, dosta umara pogled ka volanu i to u trenutcima kada ne treba. Takodje, danas stigao Austin Racing GP1RR , namonitorao i odmah morao da stavim custom DB Killer jer subjetivni osećaj je takav da vozim formulu po gradu. Ukratko sramota koliko je glasno, sa DB sam dobio sličnu jačinu kao sa akrapom ali ima neku lepotu u višim obrtajima, videćemo par dana da istestiram. Nisam stigao da ufotkam lepo, to ću sutra. Promenio April 11 član ProkaRoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 690 Napisano April 12 TVRD RAD, 366 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Koga zanima kako zvuče akrap decat i austin racing evo videa, naravno ne može nikada da dočara mikrifon kako treba ali verujte mi na reč da bez DB killera ne može da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24960 Napisano Maj 3 Integrisan, 8102 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 690 Napisano Maj 3 TVRD RAD, 366 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo kod opasnosti(po sluh) skinuh AR i stavih na oglase. Preglasno je, glava me bolela 7 dana, bez DB ne moze ni da se vozi, sa DB ima te neke niske tonove i vibracije koji kroz par minuta sa čepovima prave problem. Sada pregovoaram za Akrap titanium evo sistem, pa ako sve bude kako treba stize kroz koji mesec. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 694 Napisano Jul 8 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Meni je akrap mama na ktm mi zvuci prelepo, nego da se zahvalim ,hvala proko jos jednom konacno su namontirani usisi i cucnuli su savrseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...