vazlan 308 Napisano pre 19 sati Vazlan(Zlatko), 378 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Imam TomTom Rider 50,ima u sebi samo mape centralne europe.Hteo bih da instaliram mape cele europe.Instalirao sam TomTom MyDrive aplikaciju i tamo nudi samo mogućnost kupovine.Da li postoji mogućnost free instaliranja mapa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7318 Napisano pre 18 sati Drug član, 2051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Imas tomtom 50 ili 500 ?! Jer, na mom nalogu , sve su free Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7468 Napisano pre 18 sati Drug član, 2137 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Isto koristim mydrive za ride 550 i sve besplatno (kazu dozivotno) mape, glasovi, kamere i oni raspali el punjaci koji ne mogu da se iskljuce a izlazi update svakih sat vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7318 Napisano pre 18 sati Drug član, 2051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Sharky - Alex je napisao: raspali el punjaci koji ne mogu da se iskljuce a izlazi update svakih sat vremena Kako me to nervira, neverovatno. Nisam se udubljivao dal ima opcija na nalogu da se ugase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7468 Napisano pre 18 sati Drug član, 2137 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nema. mozes da ih ugasis da ih ne pokazuje na mapi. Pokusao sam i da ih izbrisem iz uredjaja skroz i uspeo, a onda mi javljao svaki cas da mogu da ih instaliram, ne zna se sta je gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 308 Napisano pre 9 sati Vazlan(Zlatko), 378 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Imam Rider 50 kupljen u do nešen iz D da mapama samo centralne Europe.Spojio sam je sa MyDrive i apdejtuje te mape.Naravno nude mi da kupim druge za 65$ ali ne nađem free varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...