Гоша 1012 Napisano Septembar 5 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za kod sam znao i nisam, tj mislio sam da se koristi kada se naručuje novi ključ, da se po tom broju naruči/kodira. Nisam znao da se može upaliti motor. Za papirnu verziju si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 36 Napisano Septembar 5 U prolazu, 33 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da se dobro zavrsilo! I meni nisu objasnili bas kada sam uzimao nego slucajno video na YouTube-u. Kao mladji sam se bas ozbiljno bavio biciklizmom i na pocetku "karijere" naravno nisam imao pojma i kupio rezervnu unutrasnju za mtb a vozio drumaša. Sve dok mi se guma nije izbusila, mesecima kasnije, nisam shvatao sta sam u džepu nosio sve vreme. I tako u nedodjiji malo ispod 20km namerno do kuce gurao bajs (nikoga nisam zvao da dodje po mene) u nanulicama koje se kopcaju za pedale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1012 Napisano Ponedeljak u 17:17 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam ukapirao da si i ti vlasnik Tricity 300 Po boji bih rekao da je 2025. jer od kada su ga napravili, ovi Japanci samo boje menjaju sezonski Realno, ako Tricity ostane sa samo 300cc, mislim ako tu ne naprave neku jaču verziju kao Piaggio MP3 ili Kymco CV3, bar su instrument tablu mogli da modernizuju. Ima sve što treba od podatka, ali LCD kao Tetris . Šteta što ne živimo bliže za neku zajedničku vožnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...