YOman 109 Napisano Septembar 19, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Juche sam bio do Radulovic-BMW..... Mogu odgovorno da tvrdim da je ovo moj sledeci motor!!! Do sada sam ga video samo na slikama, i bio mi je lep...ali uzzivo!!! Trenutno mi je preskup,ali.... :shock: ....ja nikada nisam seo i drzzao iznedju nogu i ispod dupeta "ovako neshto"......Brate,chista egzotika!!! Ogroman je,prelep i kako-samo-BMW-mozze kvalitetan!!! Chekacu ga ....makar i 5 godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 19, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Taman kad izgustiram svog Stroma, prodas meni tvog i eto dila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 19, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Taman kad izgustiram svog Stroma' date=' prodas meni tvog i eto dila[/quote']Halo Bing, Kako brat...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Juche sam bio do Radulovic-BMW..... Mogu odgovorno da tvrdim da je ovo moj sledeci motor!!! Do sada sam ga video samo na slikama' date=' i bio mi je lep...ali uzzivo!!! Trenutno mi je preskup,ali.... :shock: ....ja nikada nisam seo i drzzao iznedju nogu i ispod dupeta "ovako neshto"......Brate,chista egzotika!!! Ogroman je,prelep i kako-samo-BMW-mozze kvalitetan!!! Chekacu ga ....makar i 5 godina![/quote'] Isto sam i ja pomislio kada sam uradio ovo: Zaprepastio bi se koliko je taj motor cesta slika na putevima po Evropi. Ne bih rekao da je bas napravljen za turing, ali tamo ga voze kao da je GoldWing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 19, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam i ja pomislio kada sam uradio ovo: Uf,uf,ufff...kako ti dobro stoji!!!! ps.aj,kupimo dva pa da oborimo cenu :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Septembar 19, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan YOman, ako iko smara narod oko tog motora, onda sam ja definitivno taj lik... do prije pola godine mi je MT01 bio san, a kad sam prvo vidio ovog ljepotana na slikama i snimcima, pa onda mu procitao karakteristike, a onda ga UZIVO vidio... ne znam sto da ti kazem, igram kladionicu svako kolo nebi li ubo i skupio da ga uzmem.... najkrace receno - totalna perverzija! izgleda da smo se oboje zaljubili u istu lutkicu, al posto ih ima dosta necemo se svadjat ko ce je prvi zgrabit 163 HP kad krenu da melju na gospodski kardan... gace bi napunio od miline sve mi se cini http://www.i-bmw.com/gallery/data/504/medium/10.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 19, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...ako iko smara narod oko tog motora' date=' onda sam ja definitivno taj lik...[/quote']Upravo sam to htio da napisem :mrgreen: ali si me preduhitrio :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 19, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I meni se dopada, ја volim te naked motore. Mislim da su uspeli da sve agresivne detalje prezentuju veoma diskretno, tako da se zaista dobije utisak pritajenog vulkana. Ja æu da ga kupim kada ga Ðura i Yoman izvozaju, pa se nalože na nešto još bolje. Tako æu da kupim i njihove Stromove, èim zajašu ovu bembaru. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim farom napred, ko neka osakacena skotina. Mozda je motor lep uzivo ali na slici i ne bas... Koja cena je u pitanju ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 19, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan .....ko neka osakacena skotina. Necu da ti kazzem,Tjelavi!!! :butthead: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Septembar 19, 2006 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan 14.391 euro Sto se tice dizajna svidja mi se sto ne lici ni na jedan drugi..ovakav motor ili ti se mnogo svidja ili ti je odvratan..Meni je strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Septembar 20, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je perverzija :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 20, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Iako ja mnogo volim nakede mnoogo mi se svidja RS i pre bi ga uzeo nego ovog S-a, iako mi se i on mnogo svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 20, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan dok vi budete uzivali sa njim po CESTI ja cu vas pozdravit iz neke oranice i precice sa ovim http://cannon-bmw.co.uk/cannon/New_Bikes/BMW%20HP2/2006%20BMW%20HP2%20with%20street%20wheels%20static%20low%20res.jpg a moze i ovo http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index_frameset.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/products/sport/r1200s/r1200s_main.html born in heaven.raised in hell pomamio se ovaj bmw skroz na skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 20, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan dok vi budete uzivali sa njim po CESTI ja cu vas pozdravit iz neke oranice i precice sa ovim http://cannon-bmw.co.uk/cannon/New_Bikes/BMW%20HP2/2006%20BMW%20HP2%20with%20street%20wheels%20static%20low%20res.jpg a moze i ovo http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index_frameset.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/products/sport/r1200s/r1200s_main.html born in heaven.raised in hell pomamio se ovaj bmw skroz na skroz Pao oba ova navedena su takodje cestovni modeli' date=' ne bih bas rekao da bi ti sa njima preko njiva i oranica A sa R1200S je to nemoguce i kada smo vec kod modela [b']R1200S[/b], to je drugi momenat, to je izgleda jedini motorcikl iz kuce BMW koji bi cak i ja kupio! Nije lijep definitivno, ali su mu performanse impresivne za jednog njemca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Septembar 24, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Ode pritisak opet u k****!!! Eeeee, sad sam se skroz ubedacio...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 24, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Po mom misljenju,motor izgleda savrseno,ova prednja svetla me podsecaju na baterijske lampe,fenomenalno su ih uklopili u celokupnu siluetu motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 25, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan dok vi budete uzivali sa njim po CESTI ja cu vas pozdravit iz neke oranice i precice sa ovim http://cannon-bmw.co.uk/cannon/New_Bikes/BMW%20HP2/2006%20BMW%20HP2%20with%20street%20wheels%20static%20low%20res.jpg a moze i ovo http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index_frameset.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/products/sport/r1200s/r1200s_main.html born in heaven.raised in hell pomamio se ovaj bmw skroz na skroz Pao oba ova navedena su takodje cestovni modeli' date=' ne bih bas rekao da bi ti sa njima preko njiva i oranica A sa R1200S je to nemoguce i kada smo vec kod modela [b']R1200S[/b], to je drugi momenat, to je izgleda jedini motorcikl iz kuce BMW koji bi cak i ja kupio! Nije lijep definitivno, ali su mu performanse impresivne za jednog njemca. nego vidji na koju je foru highperformance dva , hard enduro cestovni model ?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 25, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je motor azdaja,mada bi se ipak radije odlucio za GS 1200,ali ako bi mi neko poklonio ne bi se ni malo naljutio!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 26, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan dok vi budete uzivali sa njim po CESTI ja cu vas pozdravit iz neke oranice i precice sa ovim http://cannon-bmw.co.uk/cannon/New_Bikes/BMW%20HP2/2006%20BMW%20HP2%20with%20street%20wheels%20static%20low%20res.jpg a moze i ovo http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index_frameset.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/products/sport/r1200s/r1200s_main.html born in heaven.raised in hell pomamio se ovaj bmw skroz na skroz Pao oba ova navedena su takodje cestovni modeli' date=' ne bih bas rekao da bi ti sa njima preko njiva i oranica A sa R1200S je to nemoguce i kada smo vec kod modela [b']R1200S[/b], to je drugi momenat, to je izgleda jedini motorcikl iz kuce BMW koji bi cak i ja kupio! Nije lijep definitivno, ali su mu performanse impresivne za jednog njemca. nego vidji na koju je foru highperformance dva , hard enduro cestovni model ?????? Koliko ja vidim na ovome linku, motor ima cestovne gume u supermoto stilu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Septembar 28, 2006 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam pre nekoliko dana ovaj motor. BMW nikada ne moze da napravi R-a i to se oseca bas na ovom modelu. Kvalitetna izrada, relativno udoban, dosta los zvuk, izuzetno stabilan i nadasve preskup, a tek kardanski prenos. Bolje lovu investirati u nesto interesantnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Septembar 30, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam pre nekoliko dana ovaj motor. BMW nikada ne moze da napravi R-a i to se oseca bas na ovom modelu. Kvalitetna izrada' date=' relativno udoban, dosta los zvuk, izuzetno stabilan i nadasve preskup, a tek kardanski prenos. Bolje lovu investirati u nesto interesantnije.[/quote'] pretpostavljam da je zastita od vjetra totalna nula, al bih volio da mi to kaze covjek sto ga vozio... a to sto je kardanski prenos mi skroz odgovara, jeste da treba covjek bit pazljiv sa gasom malo vise ali navikao sam na to... a i 163KS nisu za zanemarit. malo da opises vozne karakteristike nebi bilo na odmet.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 9, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan evil to je samo za reprezentaciju stavljeno ,a prije engo ga ocijenish odesh malo na sajt bmw motorrad-a i pogledash zar ne? i plus ako nisi provalio ima samo jedno mjesto za sjedjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Octobar 9, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se odlucio pre za K1200GT , bolje ide sa mojim godinama a snaga moze da se nadogradjuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Octobar 10, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se odlucio pre za K1200GT ' date=' bolje ide sa mojim godinama a snaga moze da se nadogradjuje[/quote'] cika mika zna sta valja nigde vi od bmw-a???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...