srbenda 520 Napisano Subota u 22:25 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Kymco People 125 kubika . Godiste 2011.Prodajem ga jer sam operisao kicmu i ne smem vise voziti ni motor a kamo li i skuter. Uvek garaziran i na suvom ! Nije karburator verzija vec direktno ubrizgavanje. Prva boja , ali ima po neku ogrebotinu od gradske upotrebe. .. .nije padano sa njega. ZAMENJENO je sledece na njemu 23.04.2025 =========================================== Zadnja guma prosle jeseni prednja pre 2 godine Ulje u motoru i filter ulja. Ulje u kocnicama Filter vazduha + 1 nov rezervni Varijator kompletan FABRICKI ( stari dajem na uvid u solidnom stanju ) Korpa kvacila kompletna FABRICKA ( stari dajem na uvid u solidnom stanju ) Kais Mitsuboshi ( stari dajem na uvid , potrosen ) Vizir nov GIVI Kofer KAPPA mislim da je 53 ili 55 litara Nosac za telefon sa 2 USB prikljucka i VOLTMETROM (nisam imao vremena da je prikljucim na instalaciju skutera. ) Kocione plocice i napred i pozadi Kociona Klesta rastavljena komplet i povadjeni klipovi i oprana detaljno pre zamene ulja u kocnicama Svecica ======================================================= Uz skuter dajem prvu pomoc i floruscentni prsluk zamene me NE INTERESUJU Registrovan je do 19.07.2025 Potpuno sredjen detaljno uz predhodno redovno odrzavanje! !! Bukvalno BEZ DINARA ULAGANJA ! !! Dozvoljena Vam je svaka provera Vaseg mehanicara a proba skutera je moguca iskljucivo uz ceo navedeni iznos naveden u oglasu. CENA 1.600 e. Kontakt telefon 0638129618 ....Zvonko-Kragujevac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...