Milosh8 25 Napisano Maj 8 U prolazu, 1 post Lokacija: Београд Motocikl: QJ Motor SRT 600 SX Prijavi odgovor kao problematičan Ево ако неком значи. Момак показује како се ради мали сервис на 1000 км. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Rubiroza 7 Napisano Maj 18 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio QJ 600sx pre 7 dana 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23978 Napisano Maj 18 Integrisan, 7751 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj utiske. Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23978 Napisano Maj 18 Integrisan, 7751 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji opcija sa punih 56ks a ne samo 48ks? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LjupChe 2 Napisano pre 19 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Užice Motocikl: QJmotor Srt600SX Prijavi odgovor kao problematičan Posle prvih hiljadu kilometara. Prvi servis kod Jugoslava u Čačku 11000 dinara. Potrošnja do sada prosek 4,5 litra, pola kilometraže otvoreni put sa suvozačem, ostalo grad. Visoko sedište, 85cm, po ravnom i uzbrdo nije problem, na nizbrdici oprezno kod zaustavljanja, ja sam 183cm visok. Fuzasteri po sredini prave prepreku ako se oslanjate na obe nogu u mirovanju. Fabričko podešavanje ogibljenja premekano, lako se rešava. Ispod 3000 rpm, naročito hladan, ima cimanja na konstanto malom gasu u prvoj i drugoj, mora da se reguliše kvačilom kroz grad. Položaj sedenja, komande, udobnost bez zamerke. U šestoj na 4500rpm po ravnom 110km/h lagano, preticanja bez problema, vibracije zanemarljive. Kočnice odlične. Zvuk vrhunski. Pre ovoga sam dugo godina vozio Hondu Shadow (najlepša na svetu :)), ali ajde dok sam živ da se proba i ovo. Lično izuzetno zadovoljan, a što se tiče snage ne liči da je A2, mada je meni isporučen 2026. godište. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...