dexex 224 Napisano Februar 28 (promenjeno) Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ima mesta za sve Promenio Februar 28 član dexex 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1139 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nas nije bilo više od 300 juče, subota, idealan dan, suvo, sunce... bruka malo. Vozio sam se i na pozive BJB i BUS, nisam ni kapirao ko je ko, bilo mi je bitno da postoji organizacija i da je povod takav da se poklapa sa mojim stavovima, bilo da je u pitanju politika (za mene je život bolja reč), humanitarne vožnje tipa dedamrazijade, vožnja protiv kolonizacije tipa Jadar, ili ovo sa nepravnom državom, oduzimanje motora. Bio sam u NS dva puta, u Nišu, Kragujevcu (kolima), Šapcu, Užicu, Kosjeriću, Zaječaru, Beograd od Sonje na dalje veće vožnje... I ubuduće će tako biti, nisam kapacitet generala, ali sam +1 vojnik za pravu stvar kada mogu. A da li je poziv pešadije ili garde, nije mi bitno. Koga baš zanima (mene ne), može da pogleda unazad ko na šta zove. Lično mislim da je staž u domenu "svaka čast", ali sem toga nebitan, jer recimo i studenti su mladi, tek punoletni a podigli Srbiju na noge. Za mene je merilo samo šta radiš, a ne ko si ili koliko postojiš. Bolje bi bilo da nisu dve, tri kolone, ali to manje smeta ako idu paralelno ka istom cilju. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 224 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja pomislio juče, Beograde možeš ti mnogo bolje, mada mislim da je i poziv poprilično kasnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12764 Napisano Mart 17 4_tocka_i_karoserija, 2395 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvih novosti o ovome? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 1311 Napisano Mart 17 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvih novosti o ovome?Drugari,hvala svima pre svega,i koji su se odazivali,I koji su se interesovali.Motori su u postupku vraćanja,svi su prošli "proveru".Jutros su pozivali vlasnike.Danas su vratili jedan motor,namerno će vraćati 1 po 1,Da ne bi stvorili gužvu i previše ljudi i na vratima SPBOK-a kod Ade.Sa obzirom da osnova nije bilo,deo kolega je zainteresovan da posle konsultacije sa advokatom verovatno i naprave kontra tužbu.Sent from my SM-S721B using Tapatalk 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...