Jump to content

Moto Zajednica

Protest povodom oduzimanja motora

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 272 postova
  • Motocikl: Yamaha Tricity 300

Mislim da nas nije bilo više od 300 juče, subota, idealan dan, suvo, sunce... bruka malo. 

Vozio sam se i na pozive BJB i BUS, nisam ni kapirao ko je ko, bilo mi je bitno da postoji organizacija i da je povod takav da se poklapa sa mojim stavovima, bilo da je u pitanju politika (za mene je život bolja reč), humanitarne vožnje tipa dedamrazijade, vožnja protiv kolonizacije tipa Jadar, ili ovo sa nepravnom državom, oduzimanje motora. Bio sam u NS dva puta, u Nišu, Kragujevcu (kolima), Šapcu, Užicu, Kosjeriću, Zaječaru, Beograd od Sonje na dalje veće vožnje...

I ubuduće će tako biti, nisam kapacitet generala, ali sam +1 vojnik za pravu stvar kada mogu. A da li je poziv pešadije ili garde, nije mi bitno.

Koga baš zanima (mene ne), može da pogleda unazad ko na šta zove. Lično mislim da je staž u domenu "svaka čast", ali sem toga nebitan, jer recimo i studenti su mladi, tek punoletni a podigli Srbiju na noge. Za mene je merilo samo šta radiš, a ne ko si ili koliko postojiš. Bolje bi bilo da nisu dve, tri kolone, ali to manje smeta ako idu paralelno ka istom cilju.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 163 postova
  • Motocikl: Beverly S 300HPE

To sam i ja pomislio juče, Beograde možeš ti mnogo bolje, mada mislim da je i poziv poprilično kasnio.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja