dexex 192 Napisano Subota u 11:00 (promenjeno) Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ima mesta za sve Promenio Subota u 11:00 član dexex 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1122 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nas nije bilo više od 300 juče, subota, idealan dan, suvo, sunce... bruka malo. Vozio sam se i na pozive BJB i BUS, nisam ni kapirao ko je ko, bilo mi je bitno da postoji organizacija i da je povod takav da se poklapa sa mojim stavovima, bilo da je u pitanju politika (za mene je život bolja reč), humanitarne vožnje tipa dedamrazijade, vožnja protiv kolonizacije tipa Jadar, ili ovo sa nepravnom državom, oduzimanje motora. Bio sam u NS dva puta, u Nišu, Kragujevcu (kolima), Šapcu, Užicu, Kosjeriću, Zaječaru, Beograd od Sonje na dalje veće vožnje... I ubuduće će tako biti, nisam kapacitet generala, ali sam +1 vojnik za pravu stvar kada mogu. A da li je poziv pešadije ili garde, nije mi bitno. Koga baš zanima (mene ne), može da pogleda unazad ko na šta zove. Lično mislim da je staž u domenu "svaka čast", ali sem toga nebitan, jer recimo i studenti su mladi, tek punoletni a podigli Srbiju na noge. Za mene je merilo samo šta radiš, a ne ko si ili koliko postojiš. Bolje bi bilo da nisu dve, tri kolone, ali to manje smeta ako idu paralelno ka istom cilju. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 192 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja pomislio juče, Beograde možeš ti mnogo bolje, mada mislim da je i poziv poprilično kasnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...