Ivanrsvb 351 Napisano Jun 29 Zainteresovan, 653 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko manuelni spaner faznog lanca za moju staru masinu?Cbr600 f2 u pitanju... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3162 Napisano Jun 29 Ne silazi, 5238 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko manuelni spaner faznog lanca za moju staru masinu?Cbr600 f2 u pitanju... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Није добра ствар за немеханичара, али ако половни а добар ниси у стању да наџеш онда може стругар да ти одради.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11144 Napisano Jun 30 Hronični Motociklopata, 7605 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Na nekim motorima može i fabrički da se preradi na manuelni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 351 Napisano Jun 30 Zainteresovan, 653 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam stari hidro koji bih mogao preraditi ali jurnjava sa strugarom mi malo stresna...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...