Bojan1975 8 Napisano Jun 28 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima Zovem se Bojan i zivim u Nemackoj.Imam 50 godina i dug vozacki staz ali cesto sa dugim prekidima.Vec cetiri godine posedujem Kawasaki GPZ500s iz 2001 godina drugi vlasnik 13000km motor je u fabrickom stanju.Zbog nedostatka vremena ne pravim godisnje veliku kilometrazu ali uvek kad mogu da vozim onda uzivam za sve pare jer sam veliki ljubitelj dvotockasa.Proslu sezonu sam kompletno propustio jer sam imao postdiplomske studije i nesrecu da mi obiju podrum u pokradu sve delove i opremu tako da se sad trudim da sredim ljubimca za sezonu i jos malo uzivam u ovoj godini.Kod nas na severu Nemacke cesto pada kisa i hladno je to naravo Nemcima ne smeta ali ja nisam neki ljubitelj vodenih sportova i zimoce.Vozim da mi bude uzivanje a ne moranje.Inace volim starije motore i volim oko motora sve sam da uradim. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9170 Napisano Jun 28 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao.Ako je u ovakvom stanju,čuvaj ga dokle god možeš.Ja prodadoh Bandita,trebao sam ga ostaviti.Ovakvi primerci se čuvaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 262 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Najveća zabluda. Ovakvi primerci se voze, onog momenta kad si rešio da uzmeš novi motor znači da postoji razlog za to, stari proslediš nekome ko će da uživa u njemu kao i ti što si dok se nisu stekli uslovi za kupovinu nečega boljeg ili adekvatnijeg. Nema smisla da čami negde i gubi vrednost. Dobrodošao @Bojan1975 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 25 Napisano Jun 29 U prolazu, 16 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Herzlich willkommen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 675 Napisano Jun 29 Zainteresovan, 170 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Rece da si na severu u Nemackoj, gde tacno ako nije tajna. Ja dolazim par puta godisnje u Flensborg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9170 Napisano Jun 29 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @nuk teško ti možeš da razumeš.Sve ovo novo je go k.... za mnogo para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 262 Napisano Jun 29 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što ne razumem zašto si zamenio tog Bandita? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8595 Napisano Jun 29 Drug član, 594 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12933 Napisano Jun 29 Ne silazi, 2963 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanares 9 Napisano Jun 30 U prolazu, 3 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Dvotočkaš Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...