Jump to content

Moto Zajednica

Gužva je u gradu? // Biće još gužve // 28. jun. Svi u Beograd // 28.06.2025 skup 16:00h polazak u 17:00h // Ikea Parking Beograd

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 254 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9

Ljudi! Odužilo se! 28 JUN! Beograd! Vidimo se!

📢 

Studenti nas pozivaju za Vidovdan! 

Dame i gospodo na dva točka,
Velika nam je čast da vas još jednom ugostimo u našem glavnom gradu – ne kao goste, već kao čuvare.

Kada svi mi stanemo uz studenta, to nije samo slika – to je moćna poruka.

📍 Skup je zakazan za od 16:00h na parkingu IKEA, gde ćemo se sabrati i informisati pre zajedničkog polaska ka centru grada u 17:00h
https://maps.app.goo.gl/PX6yNtx7vizPoavQ9

Molimo sve gradove južno i severno da pokušaju da usklade svoje dolaske.

Pre polaska, naravno, sledi brifing – jer svaka vožnja koja nosi poruku, nosi i odgovornost.

🛣️ Upućujemo se zatim ka mestu predviđenom za parkiranje motora, izdvojenom od glavnog događaja zbog bezbednosti po motore,

ali dovoljno blizu da svaki korak odatle znači – pripadamo skupu.

Po dolasku sledi još jedan brifing, gde ćete svi koji želite biti i aktivni učesnici biti upoznati sa potrebama i mogućnostima,

jer nije važno koliko, već da damo ono koliko možemo od sebe.
Svaka podrška je glas više u borbi za pravdu.

🚨 Tokom celog događaja, na raspolaganju će vam biti naši redari ( BUS ) i studenti, jasno obeleženi i spremni da pomognu u svakom trenutku.

Znamo da neće biti defilea, ali je više nego dovoljna slika kolona od od Ike-e do centra.

Znamo da je za sada u opticaju lokacija skupa na Slaviji i da počinje u 19h,
i traje do ...
... do 21h.

Znamo je potrebno kao i uvek do sada da održimo red i mir za vreme trajanja protesta zajedno sa studentima/redarima, veteranima, IT Blokada.

Znamo da su se mnogi moto klubovi oslobodili okova i da su zvanično objavili, ili bar najavili prisustvo.

Hvala svakom od vas koji dolazite!
Jer svaki čovek je bitan.
Svaki bajker znači više!

Razumite da se kasni sa informacijama, i puštaju se na kašičicu, jer se masovno privode ljudi na informativne razgovore,

a motivi prikljupljana informacija unapred mogu biti najverovatnije da opet pokušaju da organizuju provokacije.

I naravno hvala BJB-u i svim članovima ponaosob koji su se barem i jednom odazvali

Beograd_Vidovdan_001.jpg

Promenio član BoxX
  • Sviđa mi se 15
  • Podržavam 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9

WWW.INSTAGRAM.COM

19K likes, 153 comments - studenti_u_blokadi on June 22, 2025: "Vidimo se na Vidovdan 😉".

WWW.INSTAGRAM.COM

16K likes, 205 comments - sviublokade.fdu on June 15, 2025: "Vidimo se na Vidovdan, robovi! ;) #sviublokade Pripremili studenti FDU.".

• Pana, 638 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

I pored velike želje, izvinjavam se što ne mogu uveličati okupljanje ali preče obaveze su u pitanju. 

Poklopilo se sa promocijom neke knjige... pisac se ranije najavio, ja obećao... 

• Haha 3

• Drug član, 446 postova
  • Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT
Upravo sada, sashac je napisao:

Izvini ko si ti, ko ovo zove, ko organizuje?

Sale, Boxx je kolega iz BUS-a.

I jedan od onih koji su max angažovani svakodnevno. 

Inače jedan od ljudi koji su svesrdno se založili da prestane svađanje i haos koji je bio jednog trenutka. 

Ali nećemo o tome.

To je iza nas.

A 28. i lepša budućnost je ispred nas i treba da joj krenemo svi zajedno u susret. 

• Sviđa mi se 23
  • Hvala 1
  • Podržavam 3

• BJB Maxi Scooter Club, 2161 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Ајмо спустите тензију, и наратив на нормалу, нема потребе за тим

• Sviđa mi se 8

Izvini ko si ti, ko ovo zove, ko organizuje?
Legitimno,
računao sam da se podrazumeva zbog ranijih poziva, ima samo u zagradi među tekstom.

Poziv je u ime grupe ljudi koji su na ulici već duže u kontaktu sa studentima,
i pozvani da učestvuju u organizaciji:
"Bajkeri Uz Studente",
zajedno sa "Belim zečevima"

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 2
  • Podržavam 3

• Drug član, 576 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C
Pre 1 sat, Jašim je napisao:

I pored velike želje, izvinjavam se što ne mogu uveličati okupljanje ali preče obaveze su u pitanju. 

Poklopilo se sa promocijom neke knjige... pisac se ranije najavio, ja obećao... 

Da nije ona knjiga, revolucionarna  bojanka? 🤣

Promenio član Best
  • Haha 5

• Cool tip, 3142 postova
  • Motocikl: Xjr 1300 black lady
pre 12 minuta, BoxX je napisao:

Legitimno,
računao sam da se podrazumeva zbog ranijih poziva, ima samo u zagradi među tekstom.

Poziv je u ime grupe ljudi koji su na ulici već duže u kontaktu sa studentima,
i pozvani da učestvuju u organizaciji:
"Bajkeri Uz Studente",
zajedno sa "Belim zečevima"

oke znaci BUS organizuje?

• Sviđa mi se 1

oke znaci BUS organizuje?
Poziv i vožnju i deo sektora koje odrede studenti da preuzme BUS.

Generalno što se tiče vožnje i dolaska,
apsolutno svi su dobrodošli da dođu u svojoj organizaciji

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Drug član, 1189 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.

BUS na poziv studenata organizuje okupljanje, dolazak i bivstvovanje na samom protestu.

Kao što je navedeno u pozivu, ne ide se u defile, već je molba studenata da se pomogne oko organizacije i održavanja reda i mira. Dakle, ne da nekoga hapsimo, bijemo i slično, već da se potrudimo koliko god možemo da se eventualne opasne situacije i ponašanja smire i ne kulminiraju na bilo koji način. 

BUS je bio već na raznim mestima od kojih su najsvežija Kosjerić i Zaječar (dva puta u tri nedelje) uz veterane i IT blokadu (da izvinu ostale neformalne organizacije ako su bile, a ne spominjem ih) i ima jako dobru saradnju sa studentima. Ja sam se od skora malo više uključio i mogu da stanem uz ove ljude. 

Hoću da kažem, priča je zdrava i sa ciljem da se pomogne u studentskoj borbi. Svi koji žele da protest protekne mirno i da u tome pomognu su dobrodošli.

• Sviđa mi se 15
  • Podržavam 4

• Drug član, 943 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer

Ovo je dobro što su protest spakovali u 2-3 sata s jedne strane zbog vrućine, a sa druge biće svi na "prebrojavanju" što je jako važno. Prethodni protesti su često trajali predugo tako da nikad nisu bili svi "na gomili" i dobijao se utisak manje posete nego što je zapravo bilo tokom celog dana.

Gargamel već zna da niko neće napasti ćacilend, kao što zna i da će biti napadnute neke zgrade ili institucije (pametnica jedna :dobar:)

Opet je jasno da njemu miran protest nikako ne odgovara i da će uraditi sve da ga iskompromituje (nadam se da noćima ne spava smišljajući pakosti ). Najrealniji scenario je onaj kada je njegova maskirana banda krenula sa skrnavljenjem gradske kuće u NS, a onda se neki upecali pa bili pohapšeni. Na tu foru bi u velikoj meri obeshrabrili sve one koji će nakon krađe izbora pribeći svim sredstvima za odbranu rezultata pa zbog toga sada treba mirno i po zakonima. Treba naći načina da se ti likovi nekako snime bez kapuljača i maski, pa posle izvršiti krivične prijave protiv njih. Slanje onih nazovi novinara sa tabloidnih televizija u masu poput glinenih golubova je takođe izvesno, ali na te mamce nikako ne treba nasesti. Njih zapravo treba šokirati pristojnošću i nuditi im izjave (koje im sigurno neće prijati) za njihove kanale, a ne vređati i psovati (bez obzira šta mislili) čime bi dobili materijal koji su planirali i hranu za njihove bolesne umove i publiku. Oni se hrane mržnjom pa će ih pristojnost zateći i uništiti ko vampire jutarnje sunce...;)

Promenio član ZoraNS
  • Sviđa mi se 18
  • Podržavam 7

• Drug član, 1527 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...

Видимо се, такође.
Да ли мотором или на четири точка, небитно.
Ако шта треба да се помогне стојим на располагању.✌️

• Sviđa mi se 3

• BJB Maxi Scooter Club, 6299 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

u3pi#kematerineiposaoitajmingisveporedu :maloljut:

aliznamdaćeraćemosejoš :popovanje:

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja