3OPAH 1384 Napisano Jul 12 Drug član, 1197 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, godine,.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8279 Napisano Jul 12 Drug član, 3378 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, 3OPAH said: Ovo je novo: Policajac Marko skinuo fantomku na Autokomandi: Rukovao se sa građanima pa se vratio u kordon (VIDEO) WWW.DANAS.RS Jedan od pripadnika policijske brigade koji je stajao u grupi policajaca kojima su lica bila prekrivena fantomkama, nakon dužeg skandiranja okupljenih građana na Autokomandi... podrzimo to i da se omasovi! ...mislim da nisi pogodio temu. Čestitke i od mene, izvinjavam se što kasnim! "60 godina mlada" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anchi1965 109 Napisano Jul 12 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo to je to! Stigla! Hvala svima na podrsci i idite da vozite po Sloveniji - topla preporuka! (U ponedeljak u kanc?!?!?) 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1384 Napisano Jul 13 Drug član, 1197 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Andrej_Hotstepper said: ...mislim da nisi pogodio temu. Čestitke i od mene, izvinjavam se što kasnim! "60 godina mlada" pardon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...