skohajm 199 Napisano Jun 24 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Redovno odrzavan motorcikl u odlicnom stanju sa dosta dodatne opreme. km: 110K / god: 2011 Svi servisi upisani i sa pripadajucim racunima. 3 x alu koferi Zega pro Adv vizir (org ide uz motor) touratech fuzasteri (org ide uz motor) touratech tank torba touratech zastita rukohvata (org ide uz motor) Gume 90% Servis tek uradjen (ulja, filteri, svecice, kociono ulje, ulje u kvacilu) Zamenjena guma na tunelu kardana. 3 nova diska sa plocicama zamenjena na 95k km. 2x org kljuca Nalazi se u ch i ja sam vlasnik. Cena za preuzimanje u ch 6500e Cena ocarinjenog motora (preuzimanje u ns) 8000e. 063 10 53 277 (viber/whatsap) 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 393 Napisano Jun 24 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 375 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je više quattro-black... Povoljna cena svakako... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Jul 20 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sličnog ovakvog triple black sa istim km od istog ovog prodavca (brat Koh) pre 2g , isto iz CH gde on živi i radi - ja zadovoljan. prodavac je pravi kolega biker i više nego korektan..! Boxere kupuje jer ih zaista voli i poznaje - nije trgovac motorima , bavi se gore ozbiljnijim poslom... P.s. nije klinac , ozbiljan je čovek i veoma dugo na ovom forumu - preporuka sa moje strane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 470 Napisano Jul 20 Svrati ponekad, 345 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Izgleda ko klinac...a nije 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 199 Napisano Jul 22 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam pokupio plocice da lepo nastelujem ventile... Na desnoj strani ventili na izduvu su 0,39 (limit 0,30-0,40), pa rekoh da bude blize donjoj granici Kilometraza malko porasla....Furka-Grimsel-Susten-Oberalp-Klausen ( u oba smera da se drum ne naljuti....) 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 324 Napisano Jul 22 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 6. 2025. at 11:37, skohajm je napisao: Svi servisi upisani i sa pripadajucim racunima. Pre 10 sati, skohajm je napisao: Danas sam pokupio plocice da lepo nastelujem ventile... Sam servisiraš ili ...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 199 Napisano Jul 23 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam kupio od prvog vlasnika, koji je sve radio u ovlastenom servisu tako da za to postoje sve fakture. (do 100k km / decembar 2023). Od kada sam kupio motor sam uradio jedan servis za koji imam racun od kupljenih delova (ulja/filteri/svecice/guma kardana) (kao i racun za polu-sfere za stelovanje ventila). Juce skockani ventili da budu na donjem/srednjem opsegu tolerancija. Subjektivni osecaj - bolje od fabrike Objektivno - malo lepse se cuje. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...