djura 28 Napisano Septembar 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo?! FZ6?? Iskreno sam razocaran. Stari je bio pravi smekerski motor Gde ovde sedi suvozac?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Septembar 19, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bas lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 19, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni se ne dopada!!! :? Neshto mi je "kratjan"! Ni predhodni nisam video uzzivo, ali sam stekao utisak da je u pitanju Maxi Enduro, sa svim atributima.. A OVO?! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem u izgledu nego u tome sto je to bio maxi enduro (kao Strom, BMW1200GS, Varadero...) a sada je to neki nabildovani Suzuku GSR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 19, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Uf, braco motor izgleda nadrndano, ali stvarno mi nesto bas i nije Tiger kao sto je bio Tiger. Setite se samo malo starijih tigera koji se vidjaju na fotkama iz afrike. A di bi sa ovim van asfalta skrenuo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 19, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo, najvise od svega po koncepciji, podsjeca na TDM 900. Sto i nije tako lose (po meni), ali je problem (za neke) sto je namijenjeno iskljucivo za cestu - pogledajte tockove. Meni se svidja sto polako na visoke maxi enduro-touring motore stavljaju cestovne tockove sa sirim gumama, USD viljuske itd. Dakle, performanse tih motora postaju sada ozbiljnije i zanimljive. Mozda bih sada i nasao nesto interesantno za sebe u tom svijetu motora. Dakle: TDM900, Kawasaky Versys i Triumph Tiger - go for it! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Septembar 19, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo?! FZ6?? Gde ovde sedi suvozac?!? dje i kod mene - 50% na sic 50% simulira da ima sic fin motoric, samo me vise na neki pokusaj supermoto podsjeca nego na neki dobar neunistivi enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10223 Napisano Septembar 19, 2006 Drug član, 4531 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem u izgledu nego u tome sto je to bio maxi enduro (kao Strom' date=' BMW1200GS, Varadero...) a sada je to neki nabildovani Suzuku GSR[/quote']] djuro kad san pita Triumpha sta je ovo :?: .Odgovor sledi "Speed Triple na streroidima".........misli ja da je sasvin OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 19, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi motor je lep, a da l' je enduro ili nije, pa ne mozes i da stisnes i da prdnes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10223 Napisano Septembar 19, 2006 Drug član, 4531 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Je*i ga djuro makar nije ruzan ki Strom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Septembar 19, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nije ruzan, al mu ne prilici ime Tiger nikako... Bolje da su izbacili novi model, a nastavili da prave starog Tajgera... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 19, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan A mozda naprave dve verzije , jednu vise orijentisanu ka drumskoj voznji i drugu sa vise enduro karakteristika , nesto pout nove Aprilie Pegaso -Strada i Trail ? Mada me trend u "maxi-enduro" klasi sve vise podseca na SUV automobile koji samo lice na terence... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta ima veze da li lici na Tigera ili ne, motor je lep, sto bi Yoman rek'o cista egzotika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 20, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U estetskom smislu ocigledan pomak ka Stromolikim linijama Salu na stranu, meni se dopada, mada mi se prethodni dopadao vise. Smatram da je evolucija bolja nego revolucija, zato sto su manje sanse da se pogresi ili napravi potpuno promaseni model. Anyway, mislim da nije problem ocigledna orijentacija ka asfaltnim putevima - svaki motor moze da ide preko 90% puteva i "puteva", pitajte YOmana kako je forsirao krivina na prevoju Transfagarasan nizbrdo gde asfalta ima samo u miksu sa rupama, kraterima, soderom, barama vode i trulim liscem... pa opet je islo kako treba Dakle mislim da je situacija sa ovim novim Tigerom ista kao i kada se pojavi svaki drugi model radikalno promenjenog dizajna i (donekle) promenjene koncepcije - kroz neko vreme naviknucemo se ... jel tako Djuro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Septembar 20, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrar je, na prvi pogled me ninasta ne potseca i zato mi se svidja:) OD mene 10ka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 20, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam meni je motor lep samo sto mu je izduv ko od fapa to mu je jedina estetska zamerka sa moje strane, mislim da je trebao izduv biti malo egzoticniji a ovako podseca na varjantu "sio mi ga djura" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 20, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan lijep jeste , al da ga uzmem zeni da ide u pjacu sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10223 Napisano Septembar 20, 2006 Drug član, 4531 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Dobrar je' date=' na prvi pogled me ninasta ne potseca i zato mi se svidja:) OD mene 10ka![/quote'] Kako ne Endurac.Prednji oklop me podseca na skakavca tj. skakavcevu glavu.Dosta proizvodjaca sta auta sta motora dobijaju ispiraciju od majke prirode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 20, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne predjem sa nekim motorom 10.000km ne bih mogao da dam sud. Na slici izgleda lepo i skladno, i ne izgleda Japanski ali uvek me je nervirala polu koncepcija nit R, nit F, nit enduro... Èini mi se da ima jako dobar položaj za vozaèa i dobru aerodinamiku, ali je pitanje kako je na velikim nizbrdicama. Stepenasta sedišta ne volim, ali dobro drži dupe kad raspališ po gasu. Nema mesta za kofer i stvari pa podseæa na caffe racer i pravi je momaèki motor. Suvozaè - šta je to?!? Sve u svemu, voleo bih da ga probam do mora i nazad OFF- ps. Plašim se samo da nije kao sve novo sto je poceloo da se prozivodi u Aziji, a podrazumeva pad kvaliteta. Kad sam video uživo Kawu Z750, smejao sam se koliko ima plastike i kako je tanak pogonski lanac, a što nema pokazivaè temperature i to ne mogu da verujem...Da ne prièam o kretenskom položaju za vožnju gde rezervoar stalno pritiska muda, a volan nije ni R ni F, nego nesreæno rešenje najgore vrste. O prednjoj viljušci da ne govorim. Narodni motor 100%... Što reèe Darvin, ko preživi prièaæe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Septembar 20, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...znas da od Darvinove teorije nema nista...mada su neki nastali od mmajmuna definitivno..ne gori su od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...