Subasha 13 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je u solidnom stanju,par ogrebotina nishta strashno ! Unutrashnjost dobra ! Velicina L ! Moze zamena za razno od opreme ! Cena 50 eura . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3074 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Godiste kacige? Stvarno me interesuje, samo da nije prastara... Za ogrebotine nema veze, farbao bi je u nandzarasto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan oces da se dogovaamo za jaknu moju???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan PremieRacing-gu sam pustio pp, a kakvu kombinaciju za jaknu ? Jel to jakna uvex shto si postavio na oglas ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoLab 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Druze reci mi gde si i jel jos uvek aktuelno, takodje te molim za oznaku kacige da bi video dal, bar odprilike, odgovara mom obimu glave? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...