stari roker 4607 Napisano Jun 8 motoras, 2553 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim da pomognem drugaru u restauraciji ovog legendarnog motocikla. I on meni pomaze kad god radim nesto oko motora,pa da i ja pomognem njemu.Dakle ,kr-1 je u dosta losem stanju. Motor je u delovima.Treba nam rep sa zadnjim sedistem,onaj gde ide takmicarski broj. Masina cela. U principu,radilica je prolupala i fale neki delovi menjaca.Ako neko ima delova ili zna nekog ko ima javite. Moze na pp. Moze i ovde.Evo slike masine kad smo je tovarili na prikolicu.Tenkju. Послато са SM-N985F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7065 Napisano Jun 9 Drug član, 1544 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, stari roker said: Zelim da pomognem drugaru u restauraciji ovog legendarnog motocikla. I on meni pomaze kad god radim nesto oko motora,pa da i ja pomognem njemu. Dakle ,kr-1 je u dosta losem stanju. Motor je u delovima. Treba nam rep sa zadnjim sedistem,onaj gde ide takmicarski broj. Masina cela. U principu,radilica je prolupala i fale neki delovi menjaca. Ako neko ima delova ili zna nekog ko ima javite. Moze na pp. Moze i ovde. Evo slike masine kad smo je tovarili na prikolicu. Tenkju. Послато са SM-N985F помоћу Тапатока Bas je u jadnom stanju. Imao sam malo noviji model. Delova nemam, mozda bi se svelo na neku glupost. Negde mozda premotan stator, koji radi samo do 4000rpm. Ali moze da posluzi za probu startovanja kad se sklopi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 178 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj motor ces jako tesko naci delove, pogledaj u Engleskoj tamo ih jedino mozes naci. Cene su velike, radilica ti je oko 300£, onda moras promeniti klipnjace i lezajeve... Srecno u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...