QmBGD 4592 Napisano Jun 3 (promenjeno) Drug član, 1012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne stižem dovoljno da se vozim van grada, a kada uspem onda gledam da te dane provedem što više u samoj vožnji, često i preko 10 sati dnevno, jer tako volim... Kao i većini, to nije najprijatnije iskustvo za donji trap, naprotiv, umelo je da bude neprijatno jako kada se veže dan za danom... Sedište nisam prepravljao, niti mi se nešto dopada ta opcija, osim neke fabričke udobnije opcije na sledećem motoru. Imam i oko 100kg, što pojačava opterećenje. Uglavnom, počne da mi iskače reklama za biciklističke sa jastučićima postavljenim baš za vozače motocikala, ne one za bicikl. Cena nije bila strašna i poručim ih. Omašio sam veličinu i stigoše za broj veće. Napokon sam stigao da ih testiram i nedavno provedoh dva dana za redom po cca 11h u sedištu i moram priznati da sam oduševljen. Prvi dan bukvalno nikakav osećaj nisam imao da sam toliko drljao dupe, kao da sam se odvezao do posla. Drugi dan pred kraj vožnje se u poslednja 2-3 sata pojavio podsetnik da se žuljam satima u kontinuitetu, ali me tu već malo i ukupni umor uhvatio. Najvažnije od svega, sutradan sam istim motorom otišao na posao bez ikakvog neprijatnog osećaja u dupetu. Iskreno, oduševljen sam bio tim momentom. Lično iskustvo je da sam prijatno iznenađen ovim proizvodom: Ovo je ujedno i odgovor na pitanje u drugoj temi za @Vaske4s o iskustvu. U pitanju su Rippl Apex Rides. (Ne reklamiram ih, nemam veze sa njima, samo iznosim lično iskustvo) Ima li neko slična iskustva se nekim drugim proizvođačem? Promenio Jun 3 član QmBGD 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 941 Napisano Jun 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Баш јуче сам тражио решење, јер сам за викенд (пет-недеља) извозао око ``1000км, и баш ово како си описао, после вожње од 6,7ч кад сам скинуо доњи веш да сам помислио, али без зезања, ако овако наставим, да ли после овог човек може да има децу? Ја сам видео код кинеза, Тему, Али, да има са финим поставама, а где си ти пазарио? Ја нашао ово нешто , а кад видим ове скокове, шокове цена, сумњив ми сајт. Које су ти пропорције, димензије, кг, цм , питам за колегиницу. добра тема, због овог је битно и важно. X-TIGER Men's Cycling Shorts with 5D Seat Padding Bicycle MTB Underwear Pro Bike Boxer Size Short Trousers : Buy Online at Best Price in KSA - Souq is now Amazon.sa: Fashion WWW.AMAZON.SA X-TIGER Men's Cycling Shorts with 5D Seat Padding Bicycle MTB Underwear Pro Bike Boxer Size Short Trousers : Buy Online at Best Price in KSA - Souq is now Amazon.sa: Fashion https://www.amazon.de/-/en/Nicewin-Non-Slip-Waistband-Underwear-Motorcycle/dp/B083HY4GGL?th=1 Promenio Jun 3 član lordMilos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4592 Napisano Jun 3 (promenjeno) Drug član, 1012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan To je taj sajt, deluje sumnjivo ali je legitiman. Proverio sam ga. Najvažnije da proizvod odgovara reklami Jedino ne šalju za Srbiju, pa sam se snašao preko HR da doteram... Edit: Ove na sajtu su za bicikl, vidiš po jastučićima. Ove za motor imaju dosta širu pokrivenost. Promenio Jun 3 član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1559 Napisano Jun 3 Drug član, 2037 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sve ove bicikliisticke se nose do gole koze tj nema gaća ispod. Možda ima neko da ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3321 Napisano Jun 3 Drug član, 1665 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ove bicikliisticke se nose do gole koze tj nema gaća ispod. Možda ima neko da ne zna.Ja nosio biciklističke preko gaća, ništa ne smeta. Isto mi nije ništa posebno prijatnije bez, al opet, ne smeta.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7100 Napisano Jun 3 (promenjeno) Drug član, 2409 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni je velika razlika i kad se setim da obučem kupaće gaće umesto bokserica na dugim vožnjama, pogotovo po vrućini. Manje se ili uopšte ne znojim, sintetika je u ovom slučaju prijatnija i pravi razliku u udobnosti . Uzeo sam i ove sa aliexpresa pre nekog vremena, ali probao sam ih samo par puta do sada. I zadovoljan sam, definitivno poboljšavaju situaciju, što je i logično. Nisam imao priliku da ih probam na nekim višednevnim dugim turama, ali ovo što jesam deluju ok. Promenio Jun 3 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3321 Napisano Jun 3 Drug član, 1665 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam morao da operem AliExpress letnje biciklističke i da izbacim na terasu, test sutra. Preko godinu dana stoje neprobane. Imam jedne baš dobre al' zimske, debele i dugačke, nije mi ni palo na pamet da ih probam zimus na motoru.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3321 Napisano Jun 4 Drug član, 1665 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi test, zadovoljan udobnošću samo tako, materijal nije neki pa nisu baš najprijatnije posle sat vremena vožnje ali dosta je možda i do mojih moto farmerki koje su em debele em dvoslojne, pa još ovo čudo ispod, uh... Ali da je udobno, udobno je.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 259 Napisano Jun 4 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam crivit duge helanke sa umetcima pozadi,od softshella su,nosim ih u rancu za promenljivo vreme kada je danju toplo a uvece zahladi.generalno je udobnije za zadnjicu Ali Takodje smatram da ste mnogo razmazeniSalim se ovo naravno,zavisi vrv od same konstitucije organizma.ja sam recimo prosli put u jednom danu odvozao Nis Lestane preko Dunava odvozao mislim da je oko 430 km na 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3321 Napisano Jun 4 Drug član, 1665 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A možda je i godina proizvodnje :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5906 Napisano Jun 4 Nemanja Stojanović, 1665 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam izvadio protektore iz pantalona i imam gaće sa protektorima, ali i sa ovim za udobnost i odvojeno protektore koji idu na kolena. 2023 Bionic Pro Protection Shorts | Alpinestars EU.ALPINESTARS.COM Buy Bionic Pro Protection Shorts on Alpinestars Latvia. High quality, protection and style for your... i Bionic Pro Plasma Knee Protector | Alpinestars WWW.ALPINESTARS.COM Anatomically profiled for all forms of off-road riding, the Bionic Pro PLASMA Knee Protector has been engineered... i udobno je, dosta se fleksibilnije/pokretnije i lakše osećam. Ispod toga nosim aktivni i gaće (bokserice) od merino vune. Realno može i bez gaća, ali one su mi tu više zbog higijene, lakše da rotiram samo gaće (i po potrebi perem na višednevnoj turi) nego ceo aktivni. Tako da imam 4 sloja na sebi (gaće-aktivni-gaće sa protektorima-pantalone) u najboljem slučaju, a ako je hladno ili pada kiša, pa dodam još i termo ili kišnu postavu, ili pontis navlaku preko pantalona... Pa bolje da pišam u gaće 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1769 Napisano Sreda u 06:48 Drug član, 1189 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo nesto slicno u decathlonu, ne valja k... Taj umetak mi na pola guza stoji, ne radi posao... Cak je i gore nego s gaćonima običnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19578 Napisano Sreda u 07:43 Integrisan, 6006 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki da su umetci na mudima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3321 Napisano Sreda u 09:29 Drug član, 1665 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki da su umetci na mudima?Naravno Just a moment... WWW.DECATHLON.CO.UK Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...