Jump to content

Moto Zajednica

🏍️ U RITMU SLOBODE – POZIV NA FESTIVAL (Kosjerić, 7. Jun)

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova
Pre 3 sati, DuleTs je napisao:

Za prve ozbiljne izbore protiv višestruko opremljenije , organizovane  grupe (kod njih mediji, pare, sud, sup, naoruzanje, zlo …) sa onim sto se ima (volja, pamet, svest, poštenje…) rezultat više nego odličan.

Treba samo izvuci zakljucke i definitivno gledati kako otpor raste.

Cak i moja baba kaže “ovaj pokrao izbore, ali mu nije bilo lako”

A biće im sve teze.

On je bio svestan da mu je napeto i da ce morati da muva.Zato i ovolika logistika.Bez mucke nije u stanju da dobaci ni 10%,ali 

ovo je bilo pokazivanje ,misica "ukrao sam,pa sta".Cela vladavina mu se svodi na "pa sta" i "znas ti ko sam ja".Mi koji to trpimo i duvamo u 

pistaljke smo problem jer glumimo Gandija (ne gancija) i nemamo nikakav vid otpora.On vanredne izbore dati nece,a posle EXPA ga zabole sebastijan i ladno ce da raspise one redovne koji tada i padaju.Tada mu vlast ne treba,steta nacinjenja ce biti ogromna,a mi u govnima preko glave. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9

. . .

Promenio član BoxX
Vlasnik videa nije odobrio deljenje...

• Integrisan, 8754 postova
Pre 1 sat, Bor-i-slave je napisao:

Prvo si trvdio da samo treba slusati studente, i nista ne pitati, a sada dosta drukcije.

Tako je to kada se čita površno, a pri tome još se i ne poznajemo.

Ko me zna, veoma dobro zna i šta pričam svo vreme. Ne samo ovo sada vreme, već... jedno... poslednjih 35 godina, verovao ili ne.

Ali, ok, skroz imaš pravo na kritiku.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8754 postova
pre 55 minuta, Guliver je napisao:

Sa većinom se to dogodi kad se uhvate u to kolo politike, funkcija, privilegija... 🤔 

A, opet... neko mora toga da se uhvati, jer u protivnom taj prostor je ostavljen lupežima.

Iskreno se divim časnim ljudima, koji smognu snage da stave svoj život po strani i dohvate se politike. Izuzetno nezahvalno, u ovoj sredini gotovo sigurno razočarenje. I to, onog, totalnog tipa.

Sam nikada nisam imao volje i snage, pa se divim još i više. Retki su i valja ih čuvati... a ne polivati onim "svi su isti".

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• Svrati ponekad, 139 postova
  • Motocikl: XT1200Z

Još jednom, ljudi, braćo, saborci, hvala Vam na svemu! Punog srca zaključavam temu. Borbu naravno nastavljamo!

• Sviđa mi se 8
  • Hvala 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja