Marko86nf 18 Napisano Nedelja u 19:44 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sharky - Alex je napisao: Podesi malo sajlu kvacila, uradio sam to u pocetku kad sam ga kupio, sada posle 13000 opet pomalo zeza, verovatno se sajla malo isteglila, dotegao malo i opet radi kao svajcarac, bas pre neki dan pricam prijatelju (bajkeru) kako mi menjac radi kao dct kod honde cak se i cuje isto Top, sutra ću probati da doštelujem, pa javljam utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1521 Napisano Nedelja u 19:46 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Marko86nf je napisao: Supruga i ja 150kg Supruga i ja 190 i sve kao ti osim goriva. To me plaši, kako će to da podnese. Ako proizvodjač da manju nosivost znači da neka komponenta ne može da nosi više! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 18 Napisano Nedelja u 19:49 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, SaleKg je napisao: Supruga i ja 190 i sve kao ti osim goriva. To me plaši, kako će to da podnese. Ako proizvodjač da manju nosivost znači da neka komponenta ne može da nosi više! Uzmi motor na test vožnju i saznaj iz prve ruke. Msm da cak ima i centralni kofer, pa ga natovari i saznaj sve što te muči. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko91 41 Napisano Nedelja u 19:52 U prolazu, 23 postova Motocikl: CF Moto 800 MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, SaleKg said: Supruga i ja 190 i sve kao ti osim goriva. To me plaši, kako će to da podnese. Ako proizvodjač da manju nosivost znači da neka komponenta ne može da nosi više! Devojka i ja, nekih 160kg i natovareni sa puna tri kofera, bez problema ikakvih i auto put i van auto puta, bez zamerki. Isao sam do sicilije sa njim, tako da mislim da nemas brige sto se toga tice 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7508 Napisano Nedelja u 20:09 (promenjeno) Drug član, 2144 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Svaki proizvodjac ce se ograditi sa manjom kilazom za svaki slucaj. Znam mnoge koji putuju u dvoje sa raznim motorima i nikome nikada nista nije puklo. Ram, viljuske i slicno pucaju prilikom udara, teskog ofrrouda islicno. I prednji i zadnji amortizeri su full stelujuci, zategnes malo zadnji i samo cepaj. @Gordak985 rezervisi to i kupuj posle bolovanja i ajd polako u sektu, a i da malo ozivimo onu temu kinezi vs japanci @Marko86nf ako treba pomoc oko sajle vici Promenio Nedelja u 20:12 član Sharky - Alex 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1521 Napisano Nedelja u 20:09 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Marko86nf je napisao: Uzmi motor na test vožnju i saznaj iz prve ruke. Msm da cak ima i centralni kofer, pa ga natovari i saznaj sve što te muči. Probao sam ga. Dobro se on ponaša u vožnji. Muči me kako će da se ponaša na duži period eksploatacije, šta je slaba komponenta pa su dali manju nosivost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7508 Napisano Nedelja u 20:14 Drug član, 2144 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Imas na youtube-u, Voja iz mudrolija isao za tursku sa zenom i pretovaren stvarima, presao 5000km, nista se nije savilo ili puklo, ne opterecuj se time 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...