Najzli 158 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dragi fotografisti, Ako neko uspe da uslika hranu tako da onaj što gleda sliku oseti njen ukus... E, svaka mu čast, i plaćam mu ručak po izboru. Ja sam ubacio jednu Aumetničku, ali prilčno ukusnu. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 11, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moje omiljeno jelo: musaka! Slanina i suva ljuta paprika u vinskom podrumu Rajackih pimnica: Pasulj, zavrsna faza: Pita sa dulekom: Pita sa prazilukom, mlevenim mesom, pavlakom i jajima: A i ovo je lepo kad dodje pravi trenutak, mesto i drustvo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li izgleda ukusno i da li može da se oseti ukus sa slike, ali ja mogu da posvedočim da je bilo vrlo ukusno, a ko ne veruje neka pita Mrleta ili Mišu i Ljilju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Februar 11, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ce Endurac sad da zasiti ceo forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ce Endurac sad da zasiti ceo forum Cek' samo da snimi temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan pasulj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Februar 11, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pasulj! Mislis kotlic... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan pasulj! Mislis kotlic... ;D Ja ni sa optickim pomagalima ovde ne vidim pasulj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan mislim pasulj je unutra pasulj! Mislis kotlic... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rece najzli pokusaj da osetis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rece najzli pokusaj da osetis Osecam, ali ljut gulash od divljachi...sve u svemu slika ima atmosferu, ali ne mora da bude ultimativno pasulj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gica, sarma, kobasica i na kraju hobotnica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Auh!! Ugojicu se samo gledajuci. Jel volite sitne kolacice, bajadere itd ? Domace, naravno... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 11, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan cevapi na vrelu bosne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan @Mikka Miko ovo ne deluje ukusno, ovo deluje nekako ... hm... zdravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan @Mikka Miko ovo ne deluje ukusno, ovo deluje nekako ... hm... zdravo I malo plastično ;D ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8477 Napisano Februar 12, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan vec bilo, ali da ponovim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene malo klope,, posto sam ja veliki uzivalac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan MARSH!!!!! > > Gladan sam a nema u frizideru nishta ni priblizno ukusno .... Uh ove Lalajkove poslastice..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan A, i vi fotografi znate sta valja. Kad dodje do glasanja ja glasam za motoraseve ćevapčiće.Vrhunac čulnog zadovoljstva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8477 Napisano Februar 12, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8477 Napisano Februar 12, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan balerina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gladan sam a nema u frizideru nishta ni priblizno ukusno .... Uh ove Lalajkove poslastice..... mhm ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 12, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Benjamine, fotografija ti je podexponirana pa se ne vidi dobro sta je u tvom tanjiru :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...