Nadalina 883 Napisano Maj 5, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ste mi zatajili sa slatkisima!!! A, kako da ne zatajim kad ovde nemam ni normalnu rernu... Ni mikser normalni nego jedva i onaj stapni nadjoh na internetu.... Aaaaaa, jos malo, i eto mene u Srbijici na odmor - vec sam mami najavila da cu da joj napravim i cizkejk, i krofne princes, i rozatu, i sve sto 'oce! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Maj 6, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ste mi zatajili sa slatkisima!!! A, kako da ne zatajim kad ovde nemam ni normalnu rernu... Ni mikser normalni nego jedva i onaj stapni nadjoh na internetu.... Aaaaaa, jos malo, i eto mene u Srbijici na odmor - vec sam mami najavila da cu da joj napravim i cizkejk, i krofne princes, i rozatu, i sve sto 'oce! Prava domacica, nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Maj 6, 2015 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadalina, trese nostalgija izgleda... To se najbolje leči fotkanjem kineske klope . Daj malo street-food, razni, ajde, na jedinstvenom si mestu... seti nas se . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Maj 7, 2015 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije baš kao PRAVA hrana ... Ali poslužiće Tip sa sombrerom, dva delfina i labud 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 7, 2015 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ Severian E, ne trese nostalgija kol'ko cinjenica da me motor ceka da dodjem u Bg... A, realno, volim i da se zanimam u kujni. A sto se kineske, ulicne hrane tice.... Pa, recimo da ako vidite neke fotke sta oni ovde spremaju i u kakvom ulju prze, ne biste vise ni kod nasih Kineza jeli! :D Ali, fotkacu ovih dana kad budem prolazila pored standova s klopom...Zanimljivo je da ovde imaju i ulicu gde oko sedam uvece, bukvalno svaki cm prekriju stanodvima i satrama gde spremaju klopu - otprilike kao neki seoski vasar kod nas. Kad tu krene da mirise sa svih strana... Ajao... Sve je super dok ne zamirise stinky tofu przen u ulju koje je vec korisceno, pa stotinak puta, e tad bukvalno ne znas gde da pobegnes. Iskreno, nek je on njima najukusnije jelo po sto puta, nece ga Nakica jesti - jok jok! Elem, sta mi je super ovde - u marketima mozes da kupis vec iseckano povrce, i bukvalno samo grunes u vok ili tiganj ili sta vec spremas! Ja nisam lenja da seckam kad spremam klopu, ali me izuzetno mzri da seckam sargarepu za salatu.... Taaaaako da, Bog iz ziveo jos milion godina! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Jul 30, 2015 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ili da slikaš kad je u Kini "Festival psećeg i mačjeg mesa"...drugim rečima festival nehumanosti. Slike sam stavio OVDE da ne kvarim ovu lepu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 1, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan letnja lazanja... tanka a dugačka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Septembar 1, 2015 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vratila se maski sa đakonijama! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 22, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Dok se pece paprika... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Octobar 4, 2015 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od dobrog majstora (Peđe), gulaš - kombinacija srne i divlje svinje , dok sam potegao fontele da fotkam, otišlo pola kotlića : 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 16, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Samo natural bajo moj Domaći kajmak sa Goča za dobro jutro dragim gostima. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Octobar 16, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Donesi taj kajmak, ne ide bez 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Octobar 16, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Jos je vruca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 17, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan govedina dinstana na "da se topi u ustima", s pečurkama.... domaći lebac svojeručni i kupus salata....... bila plata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Octobar 18, 2015 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si lebac preskočila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 18, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan narafski. lebac je dekoracija organizam mi reko da mu više ne dajem lebac. zato, pirinač na sto načina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 29, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Poceo je veliki post, svaka religija se treba postovati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Novembar 29, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neke recepte, od slika prazan stomak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Novembar 29, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Zeko, ovo bas dobro izgleda!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 29, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogli bi otvoriti jednu temu sa razmenom recepata propracenih slikama za nas koji volimo zalaziti u kuhinju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Novembar 29, 2015 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A brani li ti neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 29, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa znas sta mnogo ste strogi , pogotovo ti pa reko bolje da pitam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 29, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogli bi otvoriti jednu temu sa razmenom recepata propracenih slikama za nas koji volimo zalaziti u kuhinju. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/8490-gurmanska-tema/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Novembar 29, 2015 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eh, strogi...nismo bre uopšte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8618 Napisano Novembar 30, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neke recepte, od slika prazan stomak Poceo je veliki post, svaka religija se treba postovati. nekada ja otvorio temu za posne recepte http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77960-vaskrsnji-post/?hl=recepti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...