muljaz 2080 Napisano Maj 31, 2009 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt taj Gej 10 crta k'o neki aparat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pa za pare koje je placen ima bogami i da crta i to kako!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1274 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1153 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljni radovi! Mi dopada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan d-mol... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kalish... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan d-mol... Odlicna je a zbog cega si postavio "negativ"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan d-mol... Odlicna je a zbog cega si postavio "negativ"? Ne znam, nesto mi bila lepsa kada sam "flipovao" po horizontali... Ostala ova slova obrnuta na knjigama, znam, al' me mrzelo da menjam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je-svaka cast, jedino "bodu" oci ova levoruka violina i harmonika a manje slova na knjigama ... Bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Jun 2, 2009 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan d-mol... Odlicna je a zbog cega si postavio "negativ"? Ne znam, nesto mi bila lepsa kada sam "flipovao" po horizontali... Ostala ova slova obrnuta na knjigama, znam, al' me mrzelo da menjam... znači slika se u stvari zove lom-b Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, Bogi, moglo bi i tako da se zove. Btw, evo jos poneki portret: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Veve pravi si majstor, slike su XXL. Da li je slucajno sto smo svi na slikama dlakavi po licu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZ 1 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shot at 2009-06-02 valjda cu dogodine uspeti subjekta da prebacim u temu m0tori m0tori m0t0ri =]]]] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 2, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Malo i od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2 DZ mnogo su ti "pregorele" fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2080 Napisano Jun 3, 2009 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Miso jel' ovo Iva? Lici mi mnogo na tu neku BTW fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Miso jel' ovo Iva? Lici mi mnogo na tu neku BTW fino Hvala, muljaz... Nije Iva... Onako usput par fotki na reci, a ime modela ne bih da otkrivam jer nemam njenu dozvolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moze prezime? ;D Salim se, super su fotke, i model i okolish;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2080 Napisano Jun 3, 2009 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna mala u Ivanjici, bavila ili se bavi jos modelingom, a neverovatno lici na ovu pa zbog toga pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Moze prezime? ;D Salim se, super su fotke, i model i okolish;) Ma endurac, ne znam joj ni ja prezime. A i da znam ne bih vam reko'. Salim se malo, hvala na komplamentima, cu joj prenesem sta si reko'. A muljaz, da znas da u modelima oskudevam, pa ako ta Iva iz Ivanjice ima zanimljivu, egzoticno-drugaciju facu, ne bi bilo lose da mi nadjes neki kontakt. Moje su namere jasne...Hocu reci časne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2080 Napisano Jun 3, 2009 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma tu sam ja da je obezcastim. Bice pitana kad je vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neki zajedniccki session, ..... da svi vJzzbamo )) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 4, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam isao u Meljak da ugradjujem klimu i tamo zateknem malu ruskinju, kad sam je video morao sam da je slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZ 1 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 DZ mnogo su ti "pregorele" fotke! a sta da radim kad za slikanje i obradu(ima softver xDD) koristim nokiu n95 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...