vladica 35 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan fotka nastala pre par dana dok je "vejalo" fotkano canonom G3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan fotka nastala pre par dana dok je "vejalo" fotkano canonom G3 Otkinuo si!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan fotka nastala pre par dana dok je "vejalo" fotkano canonom G3 Otkinuo si!!! Si ovo ti?Pozerčino jedna! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Mart 12, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vladice, odlicna. Pikaso smiri malo ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Si ovo ti?Pozerčino jedna! ;D Ja sam, ali sa druge strane objektiva.. ovo je moj rodjak..."estradna licnost"... trebala mu fotka za "story"... Zar ti ja licim na homica od 45kg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Mart 12, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj izgoleda kao da mu se sat zakucao u devedesteim. Klasican pucac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan I opet moj omiljeni model Andrija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan I opet moj omiljeni model Andrija. Da je zdrav i ziv i veliki da mu poraste pa da ga cure jure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zar ti ja licim na homica od 45kg? Machkoooo, tebi i meni malo vecce ogledalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pikaso smiri malo ruke Ladno bwe bilo u pozoristu :D Malo sam za prijatelje "pripremao" Kalimaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 13, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan svez od danas ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo cuko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 13, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo cuko ? Pa njegov, jebao mi je nerve celo snimanje !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo cuko ? Pa njegov, jebao mi je nerve celo snimanje !!! ;D Sledeci put ti ja dovedem Onyx-a, sve radnje radi po komandi - naplacuje u vesalicama iz "Trpeze"...Jedino ce prvo da skache po tebi pola sata, onako iz ljubavi... ;D ;D ;D EDIT: A ko je taj lik sa cukom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 13, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo cuko ? Pa njegov, jebao mi je nerve celo snimanje !!! ;D Sledeci put ti ja dovedem Onyx-a, sve radnje radi po komandi - naplacuje u vesalicama iz "Trpeze"...Jedino ce prvo da skache po tebi pola sata, onako iz ljubavi... ;D ;D ;D EDIT: A ko je taj lik sa cukom ? Bre Memedovic ! Ma znam ja da Onyx oce da me kresne onako iz ljubavi !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 16, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Zajebancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 16, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj drug Cola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dase 66 Napisano Mart 21, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosjeric Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj Mihec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ga nesto Mihec... ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dase 66 Napisano Mart 21, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosjeric Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, pitaj ga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, pitaj ga? Mislim nema slike!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Mart 23, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Automatski portret tj. Ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E rekao sam sebi, ima vala da prodje jedna tema da ne turash žene. Evo zato MENE! autoportrait..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Mart 25, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da si se ti ovde prilicno zapalio. Bolje daj one zene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ;D ... gori vatraaa, sad u namaaa..... Eh, da slucajno nadjoh, Cope sa juniorom na nekoj tekmi Gorana BGD sin je igraoi .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...