GR 46 5406 Napisano Maj 15 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam aktivni veš kupljen u Lindi .. nosila sam samo par puta .. nigde pocepano , oštećeno.. Piše da je za 14+ godina 170/176 visine .. po mojoj proceni normalne veličine ,S/M jer ipak treba da stoji uz telo .. iz Beograda sam , moze i slanje kurirskim službama nije problem ... Eto ko želi njegovo je 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da se prijavim za klinca? On nosi m/l . Verujem da ce mu biti dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5406 Napisano Maj 16 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Baki Vrsac je napisao: Mogu li da se prijavim za klinca? On nosi m/l . Verujem da ce mu biti dobro Dogovoreno , u zdravlju da nosi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 373 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Zezace ga drugari što je roze ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5406 Napisano Maj 18 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 5. 2025. at 12:54, mootoograf je napisao: Zezace ga drugari što je roze ! Bordo je i bilo je za dečake u prodaji 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5197 Napisano Maj 20 Drug član, 534 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 5. 2025. at 20:09, GR 46 je napisao: Bordo je i bilo je za dečake u prodaji Mi muski samo boja lososa. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5406 Napisano Maj 22 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Otišlo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...