Endurac 969 Napisano Maj 8 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vanucci 52 broj, oko 47,48 obim struka, ukupna duzina 109 cm, protektori, skida se topla postava, i Storm br 50 protektori, duboki protektori na bokovima, perforirano na kolenima i ledjima, reflex sav , vodonepropustan dzep, ukupna duzina 107 cm, oko 45 obim struka, po 70 eur. Storm je Reissa membrana a Vanucci Sympatex.0637716465 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 969 Napisano Maj 8 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E aj po 60 eur da sto pre ide jebes pare. Zena ce me utepa. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 463 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu su odprilike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 969 Napisano Maj 8 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu su odprilike?ComiX, Vanucci 180+~, Storm 175 -Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 463 Napisano Maj 9 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Hajde sledece nedelje dolazim u Beograd pa bih da pogledam i eventualno probam ove Storm. Nemam nikakve pantalone a ici cu na duzi put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 969 Napisano Maj 9 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hajde sledece nedelje dolazim u Beograd pa bih da pogledam i eventualno probam ove Storm. Nemam nikakve pantalone a ici cu na duzi put. Deal. Ja ih uzeo meni zajeb oko velicine. Iskreno lepse su mi i udob ije od svih koje imam ali struk dzaba. Malo.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...