Marija_90 76 Napisano Ponedeljak u 10:16 U prolazu, 32 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki Er5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Da li znate gde mogu da nabavim prednji blatobran i far za Kawasaki er5 2008? Far ne mora da ima homologaciju jer se ne registruje i znam da ga ima na Aliju i treba nekih 20-ak dana da stigne, pa gledam da li ima neko kod sebe i da prodaje za neke ok pare te da mogu da sredim to što treba bez čekanja. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12158 Napisano Ponedeljak u 10:28 Ne silazi, 2814 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Marija_90 je napisao: Kawasaki er5 2008 Da nije 2004-to godište ? Ne znam da li odgovara od ovog modela, meni je sličan, a i blizu ti je. Kawasaki El 250 Eliminator 99 Far Nosac fara - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Za vise informacija pozvati. A ima i prednji branik, samo ne znam da li odgovara: Kawasaki El 250 Eleminator 99 Prednji Branik - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Za vise informacija pozvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marija_90 76 Napisano Ponedeljak u 16:58 U prolazu, 32 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki Er5 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoše mi da je 2008. Hvala za linkove, sada ću da nazovem i da uporedim da li paše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1770 Napisano Ponedeljak u 18:25 Drug član, 1090 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji far od starijeg naked mozes da stavis. Ti farovi se razlikuju po tome sto imaju poziciju zasebno ili nemaju. Blatobran kontam da nije tesko naci na kp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marija_90 76 Napisano Ponedeljak u 18:53 U prolazu, 32 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki Er5 Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo mi je najveći problem da nadjem blatobran. Farova ima i na Aliju koliko hoćeš ali plastika bas slabo. Zvala sam dečka što mi je @Blaza dao linkove i dogovorili smo se da se sutra čujemo samo da mi proveri da li ima za er5 i da li ovaj iz oglasa možda može na er5 ako nema baš za njega. Videćemo sutra šta je izvodljivo. Hvala na pomoći! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...