Jump to content

Moto Zajednica

Dobro mjesto za zastati u srednjoj Bosni

Recommended Posts

• Zainteresovan, 541 postova
  • Motocikl: BMW K1100RS

Za one koji planiraju proputovati BiH i budu se vrtili po srednjoj Bosni, preporučujem da se zaustave u ski centru na planinskom prijevoju Rostovo na putui između Novog Travnika i Bugojna. Noćenje s doručkomu u Hotelu Rostovo stoji svega 26 € i stvarno se dobije više nego bi iko mogao zamisliti za te novce. U kompleksu se nalazi i Motocross staza Rostovo koju vodi klub iz Bugojna, za one koje zanima offroad. U hotelskom restoranu se ne služi alkohol, ali u restoranu omladinskog hotela s druge strane ceste se može dobiti sve.

https://www.booking.com/hotel/ba/ethno-village-babici.en-gb.html

RYfQjPg.jpeg

4htoHVD.jpeg

IxwpoEv.jpeg

VZQd4LM.jpeg

Tc0ME08.jpeg

Q8KPDuP.jpeg

TzhUD5I.jpeg

• Sviđa mi se 6
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 99 postova
  • Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT

Super predlog, hvala! A mogli bi u ovoj temi da predstavimo više ovakvih mesta po Bosni. Svi mi znamo za prirodne lepote poput Martin Brod-a, Štrbačkog buka, raftinga Unom, Drinom ili vojne ustanove Željave, ili gradova Sarajevo, Mostar, Trebinje, Banja Luka…koje bajkeri rado obilaze, ali ovakve bisere koji su ne otkriveni treba objaviti! Tako da ako još znate vrednih stvari za obići u BIH a da nisu toliko viralne, ajde da ih prestavite.

Promenio član Саша
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 541 postova
  • Motocikl: BMW K1100RS
10 minutes ago, Саша said:

Super predlog, hvala! A mogli bi u ovoj temi da predstavimo više ovakvih mesta po Bosni. Svi mi znamo za prirodne lepote poput Martin Brod-a, Štrbačko buka, raftinga Unom, Drinom ili vojne ustanove Željave, ili gradova Sarajevo, Mostar, Trebinje, Banja Luka…koje bajkeri rado obilaze, ali ovakve bisere koji su ne otkriveni treba objaviti! Tako da ako još znate vrednih stvari za obići u BIH a da nisu toliko viralne, ajde da ih prestavite.

NP Una ja sam još nisam posjetio, to će pričekati negdje pred jesen ili iduću godinu, dok završe asfaltiranje glavnog puta kroz NP Una i odvojka ka Štrbačkom buku. Kad sam s motorom, ne idem gdje ima imalo makadama... 😆

https://bosnainfo.ba/asfaltira-se-preostali-dio-puta-do-strbackog-buka/

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja