Motorcyclist 19022 Napisano Nedelja u 19:37 Integrisan, 5736 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Oboren motociklista u Žablju. Oboren motociklista u Žablju. Prema prvim informacijama zadobio je povredu karlice. Policija je izašla na lice mesta. Uviđaj je u toku All reactions: 99 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1226 Napisano Nedelja u 20:14 BJB Maxi Scooter Club, 540 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto se danas objavljuje svuda.. desilo se u četvrtak, drugarov tata. Van životne opasnosti je, dva slomljena rebra, prate situaciju da vide da li će biti potrebna operacija karlice 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19022 Napisano Nedelja u 20:15 Integrisan, 5736 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, andrej. said: Ne znam zašto se danas objavljuje svuda.. desilo se u četvrtak, drugarov tata. Van životne opasnosti je, dva slomljena rebra, prate situaciju da vide da li će biti potrebna operacija karlice Hvala na informaciji. Ne znam, ja sam danas video ovu vest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 277 Napisano Nedelja u 21:49 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, andrej. je napisao: Ne znam zašto se danas objavljuje svuda Kada neko prvi čuje i objavi, onda svi ostali prenesu kako bi svi imali sve (zbog gugla, poseta, klikova...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1226 Napisano Nedelja u 21:55 BJB Maxi Scooter Club, 540 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan @markommarko naravno, nego poslao mi @Alexa90 objavu sa 192.rs (koji bi trebao da je "live"), napisali "Uvidjaj u toku", baš bezveze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6063 Napisano juče u 04:42 Drug član, 2788 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, andrej. je napisao: Ne znam zašto se danas objavljuje svuda.. desilo se u četvrtak, drugarov tata. Van životne opasnosti je, dva slomljena rebra, prate situaciju da vide da li će biti potrebna operacija karlice Da li mozes da mi posaljes ko je? Imam kolegu iz bivse firme koji je vozio KLE, a ucinilo mi se da jeste KLE. Ima dva sina. Mozes i u PP ne mora javno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1226 Napisano juče u 06:12 BJB Maxi Scooter Club, 540 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao, nije KLE - Transalp 700 je u pitanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...