Endurac 966 Napisano April 27 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan DVA UREDJAJA SA OPREMOM. Ljubitelj dostavljaca - poprilicno sam se raspitao pre kupovine za najbolji odnos cena kvalitet. Meni ipak ne odgovara jerbo iphone. Unutra su dva uredjaja i prateca oprema u paru po dve slusalice (stereo), mikrofoni, nosaci u dve varijante (lepljenje ili glavljenje), lepljive podloske za montazu sve u kutiji dakle samo 1 uredjaj isproban jedno 1h. Da brzo ide spustam ispod nabavne cene plus 1000 din ispod najjeftinije na oglasima za par. Valjda do 5 vozaca comm plus telefon tablet navigacija mob. Moze da se menja rezim. 60 eur licno preuzimanje 0637716465. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 229 Napisano April 27 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Чекај, не може ајфон да се повеже са овим? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 808 Napisano April 27 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovaj, povezan je ajfon. Mada je cela procedura dosta traljava, ali za te pare, super. Uzeli smo jedan par, sasvim fino fukcionisalo. Mislim da nema mash varijantu za priču više osoba između sebe odjednom. EJEAS V6 PRO + https://vi.aliexpress.com/item/1005006599589204.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.31.63161802yS2OC4&gatewayAdapt=glo2vnm 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano April 27 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je , svi ga hvale, sam ga samo probao posto nosim dva telefona na android perfektno ali mi je iphone sluzbeni mora da se jebavam da diskonektujem prvo A. Cini mi se da sam joj negde cuo da Ejeas brze i pouzdanije radi na Androidu al mozda gresim. Moj Iphone je inace prepun dokumenata i mozda je to razlog- full memory. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 173 Napisano April 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan u jbt ovo je oglas,sory. Promenio April 27 član Djomla_ dsrgwerewg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1599 Napisano April 27 (promenjeno) Zainteresovan, 302 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Sveti Atila said: Mislim da nema mash varijantu za priču više osoba između sebe odjednom. Dobro misliš. Može se rešiti pozivom preko telefona, pa spajanjem više poziva u jedan. 6 hours ago, dule2812 said: Чекај, не може ајфон да се повеже са овим? Može, lično uslužno povezao dva do sada na 13icu i 15icu. Ništa komplikovano, imaš tutorijale i na YouTube-u, krajnje je jednostavno. Komunikacija je odlična, Pro + verzija bi trebala da dolazi sa C ulazom, i vidi se razlika u odnosu na običnu verziju, bolji zvuk i čistiji mikrofon. Do 80 km/h čuješ sve normalno, od 80 - 100 km/h tražićeš nekoliko puta da ti ponove rečeno, preko 100, 110 km/h slabo se čuje (zavisi i od zaštite od vetra). Muziku slušaš lagano na 130, 140. Za te pare, PERFEKTAN! Punim ga 2 puta po sezoni, a kako sednem na motor puštam muziku. Uzeo ga burazer, ćale, ja, instruktor, drugar, svi zadovoljni. Burazer vozi već 3. godine, ja drugu sezonu. Preporuka. Promenio April 27 član Luka9905 3 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 234 Napisano April 27 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim vec 3 sezone, onaj stariji model. Radi bez problema. E a zanima me isto, da li je neko od kolega mozda kupio noviji model? Ejeas v8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 229 Napisano April 27 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала момци Узео бих ја ово, али ми не треба 2, јер увек возим сам, па ако би неко хтео тај други па да узмемо по пола Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano April 30 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na interesovanju kolega kome trebaju obe jedinice je rezervisao pa javljam. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano April 30 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekli na KP-u prodavac za preporuku :). Komunikacija je prodata. Pozdrav za kolegu Marka. Bićemo u kontaktu oko onoga što smo pričali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...