Skittles 6327 Napisano April 23 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je kao nova, uzeo sam u decembru u Moto-bike shopu. Kaciga LS2 Cross MX701 EXPLORER bela | Moto Bike Shop MOTOBIKESHOP.RS LS2 EXPLORER MX701 Visoke performanse sa full face motociklističkom kacigom koju su... Jako malo nošena, nije bilo ni vreme za vožnju, a i kombinovao sam sa starom. Razlog prodaje - ili sam omašio veličinu, ili ne odgovara mom obliku glave. Šta god da je, odlučio sam da promenim. Uz kacigu ide i iridijumski vizir Vizir kacige LS2 MX701 EXPLORER IRIDIUM plavi | Moto Bike Shop MOTOBIKESHOP.RS I pinlock PINLOCK 70 MAX VISION LS2 MX701 EXPLORER | Moto Bike Shop MOTOBIKESHOP.RS Mogu da ubacim i ovu deda mraz kapicu, ko ide u Sremčicu Cena za sve - 210€ 0605002354 Nemanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6327 Napisano Maj 31 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan 170€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6327 Napisano Jun 6 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan 150€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6327 Napisano Jun 12 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neadekvatna cena ili jednostavno nikoga ne zanima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1964 Napisano Jun 12 BJB Maxi Scooter Club, 783 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Neadekvatna je veličina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6327 Napisano Jun 12 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi glavu u frižider na 2 sata pre vožnje i možda se skupi malo pa stane u kacigu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6327 Napisano Jun 12 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vi neki što manje čitate od @andrej., daj neko ko vozi BMW na primer, nije problem za cenu dogovorićemo se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jun 12 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Skittles je napisao: Ajde vi neki što manje čitate od @andrej., daj neko ko vozi BMW na primer, nije problem za cenu dogovorićemo se To nesto na moj racun Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6327 Napisano Jun 12 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, koju veličinu kacige nosiš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jun 13 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma nosim sve, S,M,L,XL univerzalna glava 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6327 Napisano Jun 13 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Otišlo @EnduroFun, lepo ga služila, nikada asfalt dodirnula. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...