Efendija Skalin 666 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 309 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, poklanjam moto jaknu sa zimskom postavom koja se vadi. Na samoj jakni pise da je velicina M, ali je realno XL. Za nekoga 90-100kg i visine 177-185cm. Inace moja prva jakna koju sam uzeo polovnu od drugara. Cuvala me i sacuvala mnogijeh dana. Nova nije, ali nekoga ce cuvati jos dugo. Ide sa stitnicima Dimenzije su: Duzina naprijed 66cm bez kragne Duzina straga 78cm bez kragne Ramena sirina 55cm Unutrasnji rukav 49cm Spoljasnji rukav 63cm Struk polubim 55cm Sirina grudi 60cm Uz nju poklanjam IXS duboke moto patike broj 44, duzina gazista 28cm. Patike su se tako razgazile da su postale i meni siroke, a ja imam poprilicno siroko stopalo. Dakle, vi sa uskim, manekenskim stopalima STOP! I jakna i patike su dosta prozracne i pogodne za toplije dane. U nastavku i par fotografija. p.s. humanitarni SMS uvijek dobrodosao 24 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 142 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Broj telefona, za prijatelja?Sent from my 2201117PG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1519 Napisano pre 16 sati Drug član, 2014 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na gestu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 666 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 309 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @Juan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 666 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 309 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @Juan Stefanu ipak ne odgovara, tako da je sve aktuelno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1519 Napisano pre 13 sati Drug član, 2014 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bih se javio za patike. Moj broj a nikada nisam imao moto patike 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 666 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 309 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Patike idu kolegi @bopku ponedeljak. Iskreno se nadam da ce odgovarati 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 657 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije ošla jakna da se prijavim? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 666 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 309 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije, salji podatke za slanje u pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 657 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 657 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Poslo na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...