Sinclair 454 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Kod Galerije je izgleda stradao kolega. Oboren motor crvene boje, rekao bih da nije preveliki i telo pokriveno čaršafom na kolovozu. Policija je već vršila uviđaj. Zna li neko nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8681 Napisano pre 23 sati Solo Rider, 3262 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Blic piše da je motorista oborio ženu van pešačkom prelaza...nju oživljavaju, a motorista je sa lakšim povredama https://www.blic.rs/vesti/hronika/teska-saobracajna-nesreca-u-beogradu/3tnxtnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan U tom slučaju mislim da oživljavanje nije dalo rezultata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5114 Napisano pre 22 sati Nemanja Stojanović, 1553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na moj_beo_grad_ piše da motociklistu oživljavaju. Ima neko pouzdanije informacije ko je nastradao večeras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8681 Napisano pre 22 sati Solo Rider, 3262 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kao i obično jedna situacija, a različiti opisi.......kontam valjda da su novinari ili ko već na licu mesta....pa il' je muško il' je žensko ....valjda znaju razliku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5260 Napisano pre 21 sati Drug član, 1119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pročitao da je auto oborio gospođu od 85 godina koja je prelazila van pešačkog i da je u istom incidentu učestovao i motor, ali ne videh da je kolega nastradao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8937 Napisano pre 21 sati Drug član, 910 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Motociklisti, 19god, odredjen pritvor. 85 god, pretrčavala ulicu... Nastradao pešak u Beogradu, određen pritvor vozaču motocikla N1INFO.RS Povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila oko 20.30 časova u Beogradu, u Bulevaru Vudroa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...