YU2DBC 1 Napisano Mart 30 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beogradska favela Motocikl: 2017 Suzuki V-Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan mi je bilo bas neprijatno u par neosvetljenih ali na srecu kracih tunela pa razmisljam kako bih mogao da pojacam osvetljenje na motoru. Pored fabrickih farova imam maglenke koje bas nisu previse jake pa razmisljam o tome da zamenim postojece H7 i H9 halogene sijalice za led varijantu. Da li neko od vas uradio nesto slicno i kakvi su bili rezultati? Preporuke za marku ovih svetala i mesta gde se mogu kupiti su takodje dobrodosle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1600 Napisano pre 20 sati Drug član, 1049 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Katur sijalice sa AliExpress-a, Temua su odlicne. Ne rasipaju svetlo na sve strane nego gadjaju tacno gde treba. Ne bljeste i ne zaslepljuju druge vozace. Isti je far na 650tki kao na tvom i cudno mi je da su ti slaba svetla, odlican mu je far, meni cak bolji od oba moja prosla motora koja su fabricki imali LED. LED sam stavio samo da izjednacim boju svetla s maglenkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1862 Napisano pre 2 sati Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ima raznih modela Katur sijalica, koje si stavio od koliko lumena i koji model, baci neki link.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...