Chiza 43 Napisano Mart 30 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo opet neki racunar . Pristojna konfiguracija . Za kolege moze popust, naravno. https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/kompjuteri/racunar-i7-2600-8gb-240ssd/oglas/179045052?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_term=link&utm_content=oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1423 Napisano Mart 30 Vinyl rider, 839 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ja se taman ponadao. Koristim i7 1155 sa 12gb rama - prijalo bi mi da predjem na pandan sa 16gb ddr4 , na primer . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 43 Napisano Mart 30 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se pojavi nesto javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1423 Napisano Mart 30 Vinyl rider, 839 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Chiza je napisao: Ako se pojavi nesto javljam Ploca, procesor, ram - to bi mi bilo potrebno, sve ostalo je tip-top u fulu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...