Aca035 36 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem serijske auspuhe za yamahu fazer. Auspusi su u extra stanju i skinuti su sa modela iz 2007 godine. Cena po dogovoru Zvati na 063/8207729 Aca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke bolje slike ovo je ko da prodajes nosac tablice!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke bolje slike ovo je ko da prodajes nosac tablice!! Ovo sam slikao na drugom motoru.Izvadicu kasnije iz kutije serijske auspuhe pa cu is slikati.Stavio sam leo vince pa mi ovi ne trebaju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaCB 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Motocikl: Kawasaki Z250,Yamaha YZF600R Thundercat. Prijavi odgovor kao problematičan koja cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da su Auspusi i dalje na prodaju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...