djolji 1274 Napisano Petak u 14:19 Drug član, 1072 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da okačim slike pa sam postavio link oglasa. https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/odeca/modeka-aeris/oglas/178974253?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_term=link&utm_content=oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1274 Napisano Petak u 14:21 Drug član, 1072 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan mob. 063 85 22 384 Đole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2521 Napisano Petak u 18:27 Drug član, 1065 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kako si zadovoljan jakonom. Nisam kupac, samo pitam, razmatram ovakvu novu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1274 Napisano pre 9 minuta Drug član, 1072 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu sam kupio sinu pre par godina i on je nosio svega par puta vozeći se samnom. Bio je zadovoljan jer ima velike luftere napred i nazad tako da je podnosio temperature i preko 35 C, a na nižim od 12-13 C se nije vozio, koristio je termo zaštitu bez problema. Nije je nosio po kiši pa ne znamo kako se ponaša. On je u međuvremenu izrastao i sad mu je mala, a na žalost i meni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...