aca-pn 6326 Napisano Februar 10, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da kupim negde samo krilce za vario touring vizir. Zvao sam u 3t racing, imaju MRA, ali ne prodaju odvojeno, samo u kompletu. Ja vec imam Givi touring vizir, ali bi da mu nakalemim samo krilce. Zna li neko gde ima da se pazari posebno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mene takodje interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 10, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ima u ZG,kosta 55€,ja sam dugo trazio i nasao sam samo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Februar 10, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 55e samo krilce ?? U 3T racing-u je 109e kompletan vario touring vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 10, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan 55e samo krilce ?? U 3T racing-u je 109e kompletan vario touring vizir. tako je,znaju oni da nigdje nema,pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Kepu, on je kolko se secam kupio prvo vizir pa zatim samo krilce a cene je bila ako se dobro secam oko 50€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aco dam ti ja krilce za izduv ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Februar 10, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze sejtane, taman ne znam sta cu sa starim izduvom, skuplja mi prasinu u garazi. Eto ti ga u zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 10, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nedavno razgovarao sa Gagijem i rece mi da moze da se kupi samo vizirce, po ceni 50e plus dostava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E ne dam 50e za to parce plastike pa da imam brdo para, pre cu drugi vizir da kupim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Februar 10, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je to bar duplo jeftinije. Kako stoje stvari (cena) pravicu ga sam. Hvala svima na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 10, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan A što ne vidiš sa Ivanom da ti napravi to krilce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 10, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A što ne vidiš sa Ivanom da ti napravi to krilce? Nije to samo krilce, to je vario-krilce! Na nosacima moze da se podesava nagib & visina. Nije jednostavno da se kvalitetno napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 10, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja videh šta je sve čovek pravio, pa mislio... Al' dobro, kako god... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Februar 10, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A što ne vidiš sa Ivanom da ti napravi to krilce? Tako ce najverovatnije i da bude, Ivan ce da pravi krilce, a ja pravim nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 10, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan To ti pričam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ti mali amortizercici na viziru nisu zajebancija, ali kad ih jednom podesis nema vise mrdanja. Kad se budemo videli probaj moj motor premerimo zazore na krilcu i onda nemas nikakaf broblem da ih naprevis fiksne, To sve moze i Ivan da ti uradi za male pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Februar 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan JA pitao pre neki dan Ivana za to vario-krilce i kaže da pravi i to bez problema, ali nisam ga pitao za te pokretne nosače. Najbolje zovi čoveka pa vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ... jel ima nekih novosti o krilcu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Mart 16, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stvari stoje ovako - posebno krilce nisam nasao gde ima da se naruci kod nas, samo ceo vizir. Svakako bi mi 50e bilo mnogo cak i da ima. Zvao sam Ivana, moze da napravi krilce i da ga prisrafi na vizir, ali ne moze da napravi da bude vario, znaci samo fiksan da bude. Cena je kod njega 1500-2000 din. Motor mora kod njega da se odveze, ili da mu se posalje vizir. Za sada nisam nista uradio po tom pitanju, videcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ... jel moze neko ko ima to krilce da slika ,kako bih otprilike video pod kojim je uglom, i onda odnesem majstoru da pogleda da li može iz jednog dela napraviti ceo vizir ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...