Urban Rider 1593 Napisano Utorak u 13:56 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Urban Rider je napisao: Ukoliko ti čekanje na rezervne delove po 3 meseca i nemogućnost kupovine dodatne opreme ne predstavljaju problem, onda je i Guerilla ok. @Natasa92 bukvalno sam ti sve ono što je negativno sumirao u ovoj rečenici. Dodaj na to i "loš odnos prema kupcu" i kockice počinju da se slažu. Za više detalja pogledaj temu ispod, kao i onu koji ti je kolega poslao. Nema potrebe da pišem sve ponovo kada već postoji na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 89 Napisano juče u 06:54 (promenjeno) U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 3. 2025. at 14:40, Natasa92 je napisao: Da li onda Royal Enfield spada u one sa slabijom podrškom? Ukratko - ne. Royal Enfield Guerilla 450 online kaufen | eBay WWW.EBAY.DE Tolle Angebote bei eBay für Royal Enfield Guerilla 450. Sicher einkaufen. Naširoko: Kao što je budalasto suditi o Isusu na temelju postupaka njegovih sljedbenika (Crkve), tako nema smisla suditi o proizvođaču na osnovu amaterizma njegovih lokalnih dilera. Ovo što je Urbani doživio sa svojim motorom je NIŠTA što sam ja doživio sa predstavnicima mog japanca, međutim, to ne mijenja moje emocije prema motoru ili brandu. Iskustvo me naučilo da u životu imaš dvije opcije : biti u pravu ili biti sretan. Dileri imaju dva odjela, prodaja i servis. Možemo reći da se ponašaju kao teleoperateri, slatkorječivi i blagoglagoljivi (poala izraza ) dok te ne upecaju, a onda se ponašaju kao da su oni tebi učinili uslugu što si im ti poklonio svoje povjerenje i novac. Slično zdravstvenom osiguranju, koje ti pokriva sve dok si zdrav, ali kad se razboliš, onda vidiš da i nisi pokriven kao što si mislio. Odnos prema kupcu ovisi o ljudskim kvalitetama i nivou profesionalnosti prodavača, a s druge strane ima i svakakvih kupaca. Po mom iskustvu, serviseri u ovlaštenima se često mijenjaju jer nakon što steknu određenu praksu i znanje - idu dalje, jer ih diler ne može/neće/ne želi platiti dovoljno. Za nas kao kupce to znači da redovnim održavanjem u ovlaštenim nerijetko plaćamo da bi se neko učio na našem motoru. Promenio juče u 07:19 član balinjera 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 95 Napisano juče u 08:06 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @balinjerama svi su takvi,meni rikne akumulator.ja pozovem dilera kaze na akumulator je garancija 6 meseci I to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 52 Napisano juče u 08:21 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam ga još Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, nakon podužeg istraživanja svela sam se na sledeće izbore: Royal Enfield Guerrilla 450 Kawasaki Z650RS Honda CL500 Benelli Leonciono 500 Triumph scrambler 400x ili speed 400 - kad ih vidim uživo znaću šta mi se više sviđa. Yamaha MT 03 (ne nagovarajte me na MT 07, plakaću neću da budem ukrotitelj čudovišta od starta, baby steps) - može da uđe u obzir Kawasaki Z500 - videću na šta liči uživo, na slikama mi deluje ok Naravno, sve ovo treba da odem da vidim, probam, pa da skratim izbor. Ono što mi se ne sviđa kod poznatijih marki je to što im rezervoar previše iskače pa malo više podseća na sport model. Ja tražim manje-više ravan rezervoar - otud i to da mi se dopadaju ove retro verzije motora. Dopada mi se Suzuki SV650 ABS ali po snazi motora ne vidim da ga imaju do 35kW što mene ograničava. Šta mislite inače o marki Moto Morrini? E sad, ono što sam primetila nakon čitanja po forumu i razgovora sa instruktorima ovih dana je to da mi jedino pouzadno da uzmem poznatu marku zbog delova, servisa i pre svega zbog toga što su to marke koje su godinama na tržištu i njihovi motori su se dokazali da opstaju za razliku od novih marki kojima treba da prođe određen broj godina da bi se dokazale. Što po tome znači da bi Yamaha, Honda i Kawasaki ušli u uži izbor ali tu ima druga stvar. Polovnjaci su skupi kao da uzimam neku manje poznatu marku novog motora. A između novog i starog istog cenovnog ranga izabrala bih novo iz razloga što na starom, ja, koja se ne razumem, nikad neću moći da provalim i saznam šta se sve dešavalo sa tim motorom. Tako da, u narednim danima ću obilaziti salone da vidim na šta liče uživo i da vidim kako mi visina odgovara. Volela bih od vas da čujem na osnovu ovog suženog izbora (ako se tako može nazvati) šta bi ste vi izabrali i zašto baš taj model? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 25 Napisano juče u 09:01 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Od ponuđenih, moj prvi izbor bi bila Yamaha MT03 a drugi izbor Kawasaki Z500. Proverene Mašine, dovoljno snage. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1123 Napisano juče u 09:03 BJB Maxi Scooter Club, 505 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Guerrilla i Triumph su jednocilindraši - ja bih njih izbacio da biram. CL500, Leoncino, Z650 RS su svi preko 190, Leoncino je i preko 200kg. MT03 i Z500 su 2 cilindra, ispod 170kg, sa oba nema promašaja, tako da bih ja odatle krenuo. MT 03 lepši svakako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3609 Napisano juče u 09:04 (promenjeno) Drug član, 2072 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i Beneli da svrstas u poznate, to je stara Italijanska ma marka motora koju su uzeli Kinezi pre mozda 8-9god, Hondu ovu kod nas nemas kako ja znam, te manje Honde se prave u Tajvanu ili gde god al to pravi Japanac nije a opet je ok motor. Mt03 imas ono skoro pa sve, mali motor, kvalitetan, lagan, brzo ces da se na njemu ucis, lako ces prodati, ima ih dosta po gradu. Kawa Z650 je lep ali jak motor ako vec neces ni mt07 Kawa Z500 je lep i mozes to ako ti se svidja takav oblik Beneli po meni lepo izgleda i ima ono sto ti trazis, retro, manajs naga i jeftiniji je od svih. Mt03 imas ono skoro pa sve, mali motor, kvalitetan Promenio juče u 09:06 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 463 Napisano juče u 09:15 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z650RS po meni ako moze da se vozi na a2. To je dokazana masina koja se ugradjuje u er6 modele vec skoro 20 godina. Er6 je jako lak i zabavn za voznju, verujem da z650 moze biti samo laksi i zabavniji. Ne znam kakav je sa smanjenim kilovatima, al u punoj snazi to je motor sasvim ok snage za sve tipove voznje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1302 Napisano juče u 11:27 Drug član, 849 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z650RS po meni ako moze da se vozi na a2. To je dokazana masina koja se ugradjuje u er6 modele vec skoro 20 godina. Er6 je jako lak i zabavn za voznju, verujem da z650 moze biti samo laksi i zabavniji. Ne znam kakav je sa smanjenim kilovatima, al u punoj snazi to je motor sasvim ok snage za sve tipove voznje.Nazovi dilere mislim da imaju verzije za a2. Evo u oglasu piše dole da ima. Kawasaki Z650 RS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Z650 RS, 2025. godište, Naked, Novi Sad. Cena 8.107 € - Motori - Polovni Automobili Ako ima rs za a2 ima i običan.P.S. 35 kilovata je 50 konja, što je sasvim dovoljno za ovu mašinu sa vozačem, čak i sa dvoje do 120-130 kmh je dovoljno za lagani put bez divljanja Sent from my moto g54 5G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajkokobajko 78 Napisano pre 10 sati U prolazu, 18 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan @Natasa92 postoji sv650 sa 35kw. Neko stručniji može da napiše da li po sistemu kako se skida blokada tako može i da se postavi i upiše u saobraćajnu. To bi po mom mišljenju bilo najbolje rešenje. Lako bi se uklopila u budžet, nije egzotika, pouzdana mašina i ima okrugli far . Nisam ni provalio da i ja imam fetiš prema okruglim farovima, jedan ili dva svejedno. Što se tiče led svetala, nađeš na aliju ili temuu H4 led sijalice i onu malu poziciju t10 nisu više od 10 evra zajedno (dobiješ po 2 komada) i biraš oćeš belu, žutu, crvenu... Ja sam skoro postavio bele, nisam siguran kako će na tehničkom reaguju ali lako se vrate stare da se prodje tehnički. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...