mrle 8823 Napisano Subota u 22:14 nekrunisani kralj moto cigana, 3214 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Moj mali bratanac, 11 godina hoće motor. Bili su danas na sajmu, ali mog brata to baš i ne interesuje... Ali tu je stric, tojes ja. Mali zapeo za Yamahu, ali je 110ccm, rata oko 40e. Ja sam rekao da ima 10e od mene. Brat neće. Sada bih našao kompromis, da je 50ccm,ali da nije mini cross... I da nije skup. Neki predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1855 Napisano pre 18 sati Drug član, 665 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha i Honda prave skoro identičan, sa 110 4-taktnim, što ima one roto-brzine, poluautomatski. Ja sam mojima gledao Sherco 50 enduro, ima solidan agregat i normalne brzine, ali je i povisok motor. Na kraju kupih Tomosa, da se nauče, pa ćemo onda neku normalnu 125-icu, Sherco verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...