boledo 5 Napisano pre 4 sati U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, znam da ce mnogi reći čist mazohizam , ali eto, zapala mi je slučajno ta dotična i vremepšna gospođa, pa postoji volja da se sredi i produži joj se život, koliko je to moguće. Postavljao bi ovde pitanja oko radova i nedoumica oko istih... Trudnicu se da radove dokumentujem fotografijama, pogotovo kad dodjem do farbanja, detalja i sklapanja... Hvala Vam svima unapred, zivi i zdravi bili! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boledo 5 Napisano pre 4 sati U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da počnem ... U dekli paljenja (iliti magneta), je bilo bar pola litre ulja, treba li tako ili je defekt dihtunga, semeringa itd...? Da napomenem da je dekla bilamdihtovana samo diht masom a ne originalnim dihtungom... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
codevul 10 Napisano pre 3 sati U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, znam da ce mnogi reći čist mazohizam , ali eto, zapala mi je slučajno ta dotična i vremepšna gospođa, pa postoji volja da se sredi i produži joj se život, koliko je to moguće. Postavljao bi ovde pitanja oko radova i nedoumica oko istih... Trudnicu se da radove dokumentujem fotografijama, pogotovo kad dodjem do farbanja, detalja i sklapanja... Hvala Vam svima unapred, zivi i zdravi bili! bude malo tesko da se nadju djelovi ali na kraju vrijedi pratim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...