Bane Avijacija 20 Napisano Mart 11 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda XADV Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svima! Ja sam Branislav, 1973. godište, iz Novog Sada. Profesionalno sam u IT-u u izradi softvera. Sa računarima sam od 80-tih godina prošlog veka. Od jula 2024. uživam u vožnji Honde XADV. Poslednjih 12 godina vozim skuter od 50cc, a "veliki" motori me nisu interesovali. Sticajem okolnosti, promenom propisa i nemogućnošću da registrujem svoj skuter u istoj kategoriji, a koji juri više od 45km/h, odlučio sam decembra 2023. da polažem za "A" i tada prvi put seo na nešto ozbiljnije - Yamaha MT 07. Šta reći više osim, odmah sam se zaljubio, oduševio. Otkrio sam novi svet. Nisam verovao svojim očima da me drugi bajkeri pozdravljaju tokom vožnje. Oduševilo me da mi prilaze i nude razgovor, pomoć i sl. Iznenadio sam se koliko ima materijala za pogledati na YT o putovanjima i iskustvima. Najjača impresija je osećaj slobode i uživanje u vožnji uz akcenat na povećanu budnost i odgovornost u vožnji. Živeli! 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 95 Napisano Mart 11 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ziv bio I Dobro dosao!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 321 Napisano Mart 11 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao na ove stranice! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 258 Napisano Mart 11 Svrati ponekad, 91 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11732 Napisano Mart 11 Ne silazi, 2708 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10862 Napisano Mart 11 Hronični Motociklopata, 7489 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 808 Napisano Mart 11 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro doašo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8266 Napisano Mart 11 Drug član, 1737 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšo i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 245 Napisano Mart 11 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bane, dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3680 Napisano Mart 12 Zainteresovan, 441 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Bane, dobrodošao na forum i da što pre nadoknadiš propušteno gradivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane Avijacija 20 Napisano Mart 12 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda XADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Lepo je osetiti dobrodošlicu, pozitivnu energiju i biti deo ove zajednice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 353 Napisano Mart 12 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8381 Napisano Mart 17 Drug član, 571 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Јел то авијација од авијатичарског насеља ... ал свакако од једног новосађанина добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane Avijacija 20 Napisano Mart 24 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda XADV Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 3. 2025. at 13:02, ПИпезос je napisao: Јел то авијација од авијатичарског насеља ... ал свакако од једног новосађанина добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Да. То је од авијатичарског насеља у којем станујем! Хвала на добродошлици. Истина, нико од мојих пријатеља није из бајкерског света тако да ми је све то некако промакло. Али добро, ту сам и уживам у упознавању људи, дружења и путовања. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...