Jump to content

Moto Zajednica

Honda NC750X

Recommended Posts

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: Xmax

Zdravo svima, na zvanicnom Honda sajtu su ovaj model svrstali u enduro, zato i pokrecem ovu temu ovde. 

2019 sam se raspitivao o skuteru forza ili xmax. Odlucio sam se za xmax i vec 6 godina sam prezadovoljan ali doslo je vreme za drasticne promene. U pitanju je gore pomenut NC750X iz 2024godine  (nov)

Dobra je ponuda jer treba da stigne model iz 2025g ali ce i cena otici za par hiljada gore. 

Zelim da cujem vase iskustvo i jos jednu stvar. Ovaj model ima jedan kocioni disk na prednjem tocku, a novi model ima 2. Koja je razlika, da li je bolje ili ne.... i naravno generalna iskustva da cujem od ljudi koji su vozili ovaj model. 

Takodje mi se malo vise svideo NX500 ali ne postoji jaci agregat od 500cc i samo zbog toga sam odustao. Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2026 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Pozdrav.

Imaju dve teme, za modele 2016-2021 i 2021-2024.

Svasta mozes u njima pronaci sta te zanima, pominje se Nc i u drugim nekim temama.

Nc nije trkački motor i ima sve ono sto mu je potrebno, prvi sam pričao sto nije malo jaci, sto nema dva diska ali kad se sedne i razmisli ima taman ono što treba.

Puklo me da menjam i onda sam otisao na voznju i video da meni on zavrsava sav posao.

• Podržavam 1

• Drug član, 1035 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Tema vec postoji...

Promenio član Rider000

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja