Ckalja 10 Napisano Mart 10 U prolazu, 19 postova Lokacija: Limassol Motocikl: Xmax Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, na zvanicnom Honda sajtu su ovaj model svrstali u enduro, zato i pokrecem ovu temu ovde. 2019 sam se raspitivao o skuteru forza ili xmax. Odlucio sam se za xmax i vec 6 godina sam prezadovoljan ali doslo je vreme za drasticne promene. U pitanju je gore pomenut NC750X iz 2024godine (nov) Dobra je ponuda jer treba da stigne model iz 2025g ali ce i cena otici za par hiljada gore. Zelim da cujem vase iskustvo i jos jednu stvar. Ovaj model ima jedan kocioni disk na prednjem tocku, a novi model ima 2. Koja je razlika, da li je bolje ili ne.... i naravno generalna iskustva da cujem od ljudi koji su vozili ovaj model. Takodje mi se malo vise svideo NX500 ali ne postoji jaci agregat od 500cc i samo zbog toga sam odustao. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3531 Napisano Mart 10 Drug član, 2026 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imaju dve teme, za modele 2016-2021 i 2021-2024. Svasta mozes u njima pronaci sta te zanima, pominje se Nc i u drugim nekim temama. Nc nije trkački motor i ima sve ono sto mu je potrebno, prvi sam pričao sto nije malo jaci, sto nema dva diska ali kad se sedne i razmisli ima taman ono što treba. Puklo me da menjam i onda sam otisao na voznju i video da meni on zavrsava sav posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1565 Napisano Mart 10 (promenjeno) Drug član, 1035 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Tema vec postoji... Promenio Mart 10 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...