Nikola milosavljevic 0 Napisano pre 11 sati U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam suzuki bandit 400cc i pred sezonu sam ga upalio da vidim da li šta treba da se kupi od potrošnih delova. Kada sam upalio motor čuo se čudan zvuk iz mašine ja sam zatim nju rasklopio i video da su otišli leteći ležajevi radilice. Da li neko zna gde mogu da ih nabavim ali bih stavio nove ne polovne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2926 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 5020 postova Prijavi odgovor kao problematičan Прошле сезоне је све било ок, и тако преко зиме од чиста мира, одоше летечиSent from my SM-G998B using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2176 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 727 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ekstravagantna ideja.....u zastupnika Suzukija za Srbiju? Promenio pre 10 sati član miki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18405 Napisano pre 11 sati Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Euro Sumar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 235 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju delove ni za motore iz 21. veka,a ne tek za one iz dvadesetog,o čemu vi pričate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2926 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 5020 postova Prijavi odgovor kao problematičan Кад ти доџе Сузуки у радионицу за вечи захват, хвата те језа јер остаде месец дана па навише код тебе. Имаш клип, па карике, па осигурачи, па болцна и све то стиже посебно на по три недеље. УжасSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18405 Napisano pre 9 sati Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, triton said: Nemaju delove ni za motore iz 21. veka,a ne tek za one iz dvadesetog,o čemu vi pričate? Mozda na lageru ali mozda mogu da poruce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2926 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 5020 postova Prijavi odgovor kao problematičan Лагер не лагер, ми опет наседосмо на "кост" па ево почесмо да лајемоSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 326 Napisano pre 9 minuta Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj nazvati ATT Suzuki Split Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...