Markone88 5010 Napisano Mart 7 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko prodaje ili zna nekoga da prodaje, ispravan i registrovan skuter, 50-150cc, pišite. Treba mi za do pijace što bi rekli. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2357 Napisano Mart 7 Drug član, 1140 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kad si gladan nisi sav svoj. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24022 Napisano Mart 7 Integrisan, 10059 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj jos godinu dana da na tu cifru spadnu ove kineske imitacije skutera! Da se vozis bar na 350/400ccm. (Al" nemoj daleko! ) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Mart 7 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ma bas mi treba nesto jeftino. Ndmam gde da parkiram, stajace na kisi i suncu na ulici. Kroz ulicu svaki dan prolaze deca (skola na kraju ulice). Komsiluk su degeni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1536 Napisano Mart 7 Drug član, 2024 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Markone88 je napisao: Ndmam gde da parkiram, stajace na kisi i suncu na ulici. Kroz ulicu svaki dan prolaze deca (skola na kraju ulice). Komsiluk su degeni Prosto da ti pozavidi covek kad ovako opišeš komšiluk 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Mart 13 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ima li skutera kakvog? Moze i malo skuplji ako je dobar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 212 Napisano Mart 13 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Honda SWING F.I.X.N.O WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda SWING F.I.X.N.O, 2007. godište, Scooter, vozilo prešlo 48512 km, Dobanovci. Cena 1.300 € - Motori - Polovni Automobili Ево један НОООВ х5, из личне колекције Шалим се за ово нов али је добар, може провера било каква а и цена може нешто ниже за другаре са форума Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Mart 13 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Super je hondica al kad sam rekao malo skuplji mislio sam 200-300e akuplji ne 3 puta skuplji hahah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 212 Napisano Mart 13 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Па није баш 3х Ако хоћеш позови ме, можда бих могао за неки део и да те сачекам, није горуће ништа Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Mart 22 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen smart, pa vise ne trazim skuter. 2 dvoseda mi ne trebaju hahahah 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...