ivandeka 199 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Škoda Octavia Style 1.6 tdi81kw/116 ksGodište 12/2018Registrovana do 8/2025Kupljen nov u SRBPorodičan auto, bez ulaganja i skrivenih mana, vozi se svaki danU januaru 2025 urađen mali servis, zamenjene prednje kočione pločice i silen blokoviLetos promenjen set kvačila, cilindar kvačila, ulje u menjaču...Limarija zdrava, sa sitnim znakovima korišćenja, slikano blago oštećenje na pragu ispod vozačevih vrataCena: 12.000 e, nije fiksnaViše info: 062/203 245 Nije oglašavan na PA verovatno i neće jer će za mesec dana biti zamenjen uz doplatu u AČ za Octaviu A8, pa ako je interesantan nekom od kolega sa foruma...Nije šminkan za prodaju, slikan je onako kako zaista izgleda u svakodnevnoj upotrebi .. Sent from my moto g54 5G using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2690 Napisano pre 1 sat Drug član, 1533 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim srece u prodaji. Jedva prodadoh moju pre mesec dana, 2017 za smesne pare. Do duse, moja imala nesto preko 250k na satu. Ja ne mogu da verujem da ih ljudi slabo gledaju. Vrlo zahvalan auto, sa jeftinim odrzavanjem, malom potrosnjom i smesnom registracijom. Relativno mlad auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 199 Napisano pre 7 minuta Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zelim srece u prodaji. Jedva prodadoh moju pre mesec dana, 2017 za smesne pare. Do duse, moja imala nesto preko 250k na satu. Ja ne mogu da verujem da ih ljudi slabo gledaju. Vrlo zahvalan auto, sa jeftinim odrzavanjem, malom potrosnjom i smesnom registracijom. Relativno mlad auto. Hvala kolega...Sent from my moto g54 5G using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...