Atorn 4350 Napisano juče u 17:12 Drug član, 1077 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko S veličinu, očuvanu touring jaknu, treba mi za ženče? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5754 Napisano juče u 17:19 Drug član, 1689 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Blizu smo pa uvek mozes da dodjete i probate https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/odeca/zensko-moto-odelo/oglas/177081175?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4350 Napisano juče u 17:26 Drug član, 1077 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dare, ali moja skvo malo teža od džaka cementa, 54kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5754 Napisano juče u 17:28 Drug član, 1689 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Atorn je napisao: Hvala Dare, ali moja skvo malo teža od džaka cementa, 54kg. Uh. Taman da ti napisem da se ne obazires na ovu velicinu sto pise na jakni jer mlate, i kalup je dosta manji , ali cak i ovo bi joj bilo veliko. Ranis li zenu jbt ili samo koristis ? Mora jede ..na silu - na silu ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 775 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn suprugina jakna opisana u ovoj temi je i dalje aktuelna, koliko se secam, mislim da je nismo nikome poklonili. Stoji u plakaru jos od objavljivanja teme (ako je jos uvek kod nas, jer se stvarno ne secam vise, moram da proverim), u fantasticnom stanju, bukvalno kao nova i nenosena jakna. Evo opisa Just a moment... WWW.FC-MOTO.DE A i cena ove jakne sada u FC Moto je visa nego sto je bila kada smo je kupili u istoj radnji pre 4-5 godina Javite ako bi Vam bila interesantna, a ja da vidim sa suprugom da l' se ona seca gde smo je spakovali i da vidimo kako bismo organizovali logistiku, jer mi nismo u zemlji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4350 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Drug član, 1077 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Zenska jakna IXS Finja, velicina S Na nju misliš? A prihvatamo poklone. Promenio pre 22 sati član Atorn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 26 Napisano pre 22 sati U prolazu, 26 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjea neku polovnu imas: Modeka Janika Lady crna-fluo ženska jakna | Motoland WWW.MOTOLAND.RS Modeka Janika Lady crna-fluo ženska jakna Jakna je skroz ok I cenapo mom skromnom misljenju vise nego korektna,kvalitet ok.Gledali smo za moju gospodzu a I sam imam modekinu jaknu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4350 Napisano pre 22 sati Drug član, 1077 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Cena je vrh, hvala ti puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 26 Napisano pre 21 sati U prolazu, 26 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...