YU2DBC 0 Napisano pre 4 sati (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Beogradska favela Motocikl: 2017 Suzuki V-Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da prvi put vozim BG - Pula preko BiH. Prethodno sam puno puta kolima i uvek auto putem a sada bi da se zaputim motorom i izbegnem dosadu auto puta. Dajte predlog za neku lepu rutu kroz BiH. Predpostavljam da cu usput morati da prespavam negde pa dajte predlog i gde. Takodje ne planiram duza zadrzavanja osim za kafu i obroke pa je i tu svaki predlog dobrodosao. Promenio pre 4 sati član YU2DBC Pojasnjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2111 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 703 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti se žuri? Najkraći put ti je preko Bijeljine i Banja Luke do Bihaća, pa onda preko Plitvica do Senja i onda Jadrankom do Rijeke. Malo duže bi bilo da posle Bihaća ideš na Gospić i spustiš se na Jadranku u Karlobagu (po meni ljepši za vožnju). Spavanje negdje oko Novog grada/Bosanske Krupe. Puno duže bi ti vremenski trajao put preko Mostara do Bosanskog Grahova, ali bi po meni bilo ljepše za vožnju i više bi vozio Jadrankom (od Posedarja). Spavanje između Mostara i Livna, idealno Tomislavgrad. Ujutro kreneš odmoran na Šuicu pa na Livno (postoji mogućnost da sretneš divlje konje). Posle Rijeke imaš samo 2 opcije: ili autoput ili kraj obale. Promenio pre 4 sati član miki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3886 Napisano pre 2 sati Drug član, 344 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, miki je napisao: Posle Rijeke imaš samo 2 opcije: ili autoput ili kraj obale. Samo jedna je lepa opcija, kraj obale. @YU2DBC najbitnije nisi rekao. Kada bi išao. Da bi bilo lepo, izbegni varijantu između 01.07. i 01.09. Tada je nesnosna gužva. Svi ostali meseci su relativno OK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3886 Napisano pre 2 sati Drug član, 344 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan @miki ne shvati pogrešno pisanje gore. Samo mi je ono bila primedba. Sve ostalo se slažem 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YU2DBC 0 Napisano pre 1 sat U prolazu, 3 postova Lokacija: Beogradska favela Motocikl: 2017 Suzuki V-Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, miki je napisao: Koliko ti se žuri? Najkraći put ti je preko Bijeljine i Banja Luke do Bihaća, pa onda preko Plitvica do Senja i onda Jadrankom do Rijeke. Malo duže bi bilo da posle Bihaća ideš na Gospić i spustiš se na Jadranku u Karlobagu (po meni ljepši za vožnju). Spavanje negdje oko Novog grada/Bosanske Krupe. Puno duže bi ti vremenski trajao put preko Mostara do Bosanskog Grahova, ali bi po meni bilo ljepše za vožnju i više bi vozio Jadrankom (od Posedarja). Spavanje između Mostara i Livna, idealno Tomislavgrad. Ujutro kreneš odmoran na Šuicu pa na Livno (postoji mogućnost da sretneš divlje konje). Posle Rijeke imaš samo 2 opcije: ili autoput ili kraj obale. Ne zuri mi se previse. U principu bitno mi je da put do tamo ne traje duze od dva dana posto me onda posle spavanja u Puli ceka dan ili dva voznje po Istri pa onda Trst dan nakon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YU2DBC 0 Napisano pre 1 sat U prolazu, 3 postova Lokacija: Beogradska favela Motocikl: 2017 Suzuki V-Strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Tumbe je napisao: @YU2DBC najbitnije nisi rekao. Kada bi išao. Idealno bi bilo što pre. Nadam se ili druga polovina Marta ili početak Aprila. Samo da malčice ogreje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7785 Napisano pre 46 minuta Drug član, 3208 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jednom godišnje odradim do Pule i nazad... To mi je omiljenih grad u ovom delu Univerzuma. To je dosta ladno i krajem aprila. Dakle, dolina reke Une je pod obavezno! Bosanska Krupa - Bihać. Drugo, Opatija - Labin, verovatno jedan od najboljih puteva koji postoje. Ostalo idi kuda oš, ovo nemoj da promašiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...