Endurac 964 Napisano Mart 3 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem mic za komunikaciju. Pozz drugari evo i mob ako nekom negde cuci… 0637716465 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2797 Napisano Mart 4 Slow rider, 958 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Poruči preko AliExpress, samo 20e je https://a.aliexpress.com/_EGvzn6g Za SMH5 nije skupa, ja sam trazio za 20S i 30K, bilo je mnogo skuplje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nszabac 144 Napisano Mart 7 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750, Vfr 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ovi čuče. Možda neki paše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 964 Napisano Mart 10 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovi čuče. Možda neki paše.Ja mislim da su to ti. Ulaz pravougaoni s dva pina oboren na gornjim ivicama.Moz da probam. Ovaj u sredini narocito. Ps jel imao neko problem sa interfom vezom sa dve sene identicne (smh5) samo je jedva verz 2.1 (pise na nosacu bluetooth, druga 3.0. Nevidjen trip a upare se normalno. Ne verujem da nedostatqk mic na jednoj, jer obe same za sebe rade perfektno. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...